Auto
 • Alles over auto's
 • Alles over auto's

  test

  Jeep Cherokee: excentriekeling

  Was de Cherokee vroeger een hoekige, rudimentaire terreinwagen, dan is de gloednieuwe vierde generatie alvast aan de buitenkant veel softer. Blijft het een echte Jeep? Tijd voor een eerste kennismaking.

  Meer lezen

  420 lezers

  Land Rover Discovery Vision Concept: toekomstvisie

  25 jaar! De Discovery is dit jaar een kwarteeuw oud. Om dat te vieren presenteert Land Rover een revolutionair concept op het salon van New York, een projectie op de toekomst van dit rijdende symbool.

  289 lezers

  Nissan Murano: eerste blik

  De nieuwe Murano laat meteen een pak uitrusting zien: waarschuwing voor kruisend verkeer als je achteruit rijdt, zetels geïnspireerd door NASA-onderzoek, een groot glazen dak, een multimediasysteem …

  2315 lezers

  Citroën presenteert DS 6WR voor China

  Citroën breidt het DS-gamma uit met een SUV. Tenminste in China, want de DS 6WR is speciaal voor die markt ontwikkeld en wordt onthuld op het salon van Peking.

  2113 lezers

  Audi Q7: dinosaurus is terug

  Audi schakelt in zesde versnelling voor de ontwikkeling van de nieuwe Q7. Hier zijn alvast enkele foto’s van een prototype in volle testfase op het circuit van de Nürburgring. Net als de nieuwe …

  4183 lezers

  Lexus NX: SUV met een smoel

  Eindelijk is het zover: de compacte SUV van Lexus is helemaal klaar. Op het salon van Peking debuteert deze NX, waardoor Lexus vanaf de herfst twee SUV’s kan aanbieden.

  6756 lezers

  Ook interessant voor u ...