Auto
 • Alles over auto's

  test

  Peugeot 308: nog beter?

  Sinds zijn lancering in 2013 is de 308 een belangrijk model voor Peugeot. Maar de concurrentie blijft niet stilzitten. In het C-segment kreeg de meedogenloze concurrentie zoals de Golf bijvoorbeeld recent nog een facelift. Dus kan Peugeot niet achterblijven.

  Meer lezen

  3210 lezers

  Scoop: Mercedes-AMG GT krijgt vier deuren

  Dit zijn beelden van het prototype van de vierdeursversie van de Mercedes-AMG GT. De Duitse constructeur toonde de conceptcar afgelopen maart in Genève. De commercialisering komt stilaan in zicht.

  1747 lezers

  Top 5: klassiekers met de mooiste klank (video)

  Heb je genoeg van aangepaste uitlaten en artificiële klank in de speakers van moderne sportwagens? Dit zijn vijf auto’s uit de jaren 60 met een perfect authentieke en mechanische soundtrack. …

  5140 lezers

  Top 11: de beste motoren van 2017

  Elk jaar kiest een internationale groep van autojournalisten de beste motoren. Er zijn verschillende categorieën, maar er is ook een algemeen klassement. Dit jaar werd opnieuw de Ferrari-V8 van 3,9 …

  6984 lezers

  Geflopt model: Bugatti EB110

  Opvallende specificaties, surreële prestaties en een legendarische naam waren niet voldoende voor de Bugatti EB110 om zijn concurrenten naar de kroon te steken. Een gemiste kans.

  2941 lezers

  Vergeten concept: BMW Z9

  Op het salon van Frankfurt in 1999 presenteerde BMW het conceptmodel voor een Z9, die geen roadster moest worden maar wel een ruime vierzitscoupé. Komt deze conceptcar je bekend voor?

  2763 lezers

  Top 5: de grootste motoren!

  Zij wilden de grootste hebben! Deze vijf auto’s hebben gigantische motoren, die de 6,5 liter grote V12 van een moderne Ferrari op de motor van een grasmaaier doen lijken.

  3465 lezers

  Kia’s nieuwste crossover: alle details!

  Stonic. Dat wordt de naam van Kia’s crossover in het B-segment. De verwachtingen zijn hooggespannen, want dat crossoversegment wordt alsmaar groter. En er komen steeds meer concurrenten.

  9973 lezers

  Scoop: Audi A6

  De volgende Audi A6 zou wel eens eind dit jaar onthuld kunnen worden. Prototypes rijden dus regelmatig rond, en onze fotografen konden er uiteraard een betrappen.

  2402 lezers