Auto
 • Alles over auto's

  test

  Volkswagen Arteon: bijna zover

  Nog even geduld en we weten hoe de opvolger van de Volkswagen CC eruit zal zien. VW brengt de nieuwe versie, de Arteon, mee naar Genève.

  Meer lezen

  248 lezers

  Scoop: de toekomstige Ford Focus

  De volgende generatie van de Ford Focus wordt nummer vier. Die komt er binnenkort aan, want de huidige generatie is al sinds 2011 op de markt. In autotermen: een eeuwigheid.

  133 lezers

  Geflopt model: Audi A2, het verkeerde moment

  Een auto uitbrengen die zo weinig mogelijk verbruikt? Vandaag springen zowat alle constructeurs erop, maar in 1999 was het speelveld dunner bezaaid. De Audi A2 was een van die spelers, maar bereikte nooit …

  1028 lezers

  Skoda Rapid: het halfweg-punt bereikt

  Met de niet onopgemerkte facelift van Skoda’s succesmodel, de Octavia, zouden we nog vergeten dat de Tsjechen ook nog de Rapid in hun rangen hebben rondrijden. Dat is al sinds 2012 het geval.

  838 lezers

  Video: de Hyundai i30 Wagon is officieel!

  Enkele dagen geleden kregen we nog een teaserfoto doorgestuurd, vandaag gaat het doek er volledig af: de Hyundai i30 Wagon is het tweede van vier modellen in de i30-familie.

  672 lezers

  Scoop: een facelift voor de BMW i3

  De BMW i3 is intussen een kleine vier jaar op de markt, en een facelift is dus stilaan aan de orde. Volgens deze foto’s laat die niet lang meer op zich wachten.

  948 lezers