Auto
 • Alles over auto's
 • Turbokracht voor Ferrari 458 M

  Deze scoopfoto’s tonen de opvolger van de Ferrari 458 Italia. Met één heel bijzondere technische verandering: Ferrari grijpt terug naar een turbomotor.

  1456 lezers

  BMW 428i Gran Coupé: keuze van het hart

  Vind je de 3-Serie te gewoon en de 4-Serie niet praktisch genoeg? Dit is een tussenoplossing: de 4-Serie Gran Coupé. Zie het als een 4-Serie met beter ontwikkelde praktische troeven of een agressievere …

  1180 lezers

  Ferrari F80 Concept: 1.200 pk onder de motorkap

  Neen, dit studiemodel is geen vrucht van de ontwerpers bij Ferrari. De F80 Concept is het werk van de onafhankelijke ontwerper Adriano Raeli, die zich liet inspireren tot een opvolger van de snelle LaFerrari.

  2139 lezers

  Hier test Volvo de veiligheid van de toekomst

  Om nieuwe veiligheidssystemen uit te proberen heeft Volvo samen met enkele partners een groot proefterrein gebouwd in de buurt van Göteborg. Het complex bestaat uit landelijke wegen, een stadsomgeving …

  2251 lezers

  3D-printer helpt bij autoproductie

  Steeds meer autofabrikanten gebruiken 3D-printers in hun productieproces. Hiermee kan op een goedkopere manier assemblagegereedschap gemaakt worden, bijvoorbeeld voor de Opel Adam.

  1844 lezers

  BMW 6-Serie facelift: niets nieuws?

  Onze scoopfotografen stuurden vanuit Duitsland enkele beelden van een gecamoufleerde 6-Serie Coupé. Die krijgt begin volgend jaar een opfrisbeurt, al is daar nog niet veel van te zien.

  2134 lezers

  Ook interessant voor u ...