Auto
 • Autonieuws Audi
 • Autonieuws Audi

  test

  Audi S1 vs Mini Cooper S: klein maar dapper

  Grote auto’s zijn niet noodzakelijk lomp, maar in het rijk van de sportwagens hebben de kleintje het voordeel heel wendbaar te zijn. Wanneer je een tweeliter turbomotor onder de motorkap van een auto van minder dan vier meter lepelt, kan het er heet aan toe gaan.

  Meer lezen

  3136 lezers

  Bommetje! Audi S1 met 310 pk!

  Vallen die 231 paarden onder de kap van de Audi S1 toch maar wat magertjes uit? Dan volstaat het om even langs te gaan in de manège van ABT Sportsline, waar ze met plezier een halve paardenstal …

  14176 lezers

  Audi Q7: nog een beetje geduld

  Audi geeft plankgas. De Duitse constructeur rondt de ontwikkeling van de Q7 af met enkele prototypetests in de verzengende hitte van Arizona, de Verenigde Staten.

  4231 lezers

  10 mythes over het benzineverbruik

  Zijn manuele versnellingsbakken zuiniger?  Mag je de reserve in je tank aanspreken?  En vul je je tank best tot het maximum, of net niet?  Wij onderzochten 10 mythes op hun waarheidsgehalte!

  75137 lezers

  Audi A3 Cabriolet 2.0 TDI: het juiste evenwicht

  Als u ervan houdt om de volle geur van versgemaaid gras te kunnen ruiken terwijl de wind door uw haren waait, dan bent u bezeten door het cabrio-virus. En er is goed nieuws voor u, want er is net een …

  2615 lezers

  Audi A3 e-tron: in de tegenaanval

  Het was tijd voor Audi om te reageren. Terwijl de meeste merken al een hybride hebben, leek Audi de kat uit de boom te kijken. Maar nu gaat het in de tegenaanval.

  4747 lezers

  Audi RS5 TDI Concept: nieuwe TDI-revolutie?

  Audi wil de reactiesnelheid van dieselmotoren spectaculair verhogen met een elektrisch aangedreven turbo. Vandaag wordt de technologie voorgesteld in een RS5-prototype, over een paar jaar moet ze klaar …

  28666 lezers

  Binnenkort facelift voor Audi Q3

  In vergelijking met de laatste A3 ziet d Q3 SUV er al een dagje ouder uit. Audi zal hem dan ook opfrissen, zowel esthetisch als technisch.

  4061 lezers

  Ook interessant voor u ...