Auto
 • Autonieuws Audi

  test

  Geflopt model: Audi A2, het verkeerde moment

  Een auto uitbrengen die zo weinig mogelijk verbruikt? Vandaag springen zowat alle constructeurs erop, maar in 1999 was het speelveld dunner bezaaid. De Audi A2 was een van die spelers, maar bereikte nooit het succes dat hij verdiende.

  Meer lezen

  158 lezers

  Scoop: Audi A7 2018

  Een auto hertekenen die al bekend staat om zijn design? Niet eenvoudig. De Audi A7 is bijzonder elegant, maar moet binnenkort plaats ruimen voor een volledig nieuw model.

  3941 lezers

  Scoop: de toekomstige Audi A6

  Met de nieuwe BMW 5-Reeks, de Mercedes E-Klasse en de Volvo S90 als gevaarlijke outsider is de strijd in het E-segment volop losgebarsten. De volgende die aan vernieuwing toe is, is de Audi A6. En daar …

  9126 lezers

  Audi RS3: de grens van 400 pk bereikt!

  De Mercedes A45 AMG en BMW M2 zijn volop aan een vermogenswedloop bezig. Audi dient hen nu van antwoord: de vijfcilinder in de RS3 produceert voortaan 400 pk!

  2237 lezers

  Audi Q2 1.4 TFSI: op avontuur in de stad

  De intrede van de Q2 in het Audi-gamma is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Op het afgelopen Autosalon was hij bijvoorbeeld een van de blikvangers op de Audi-stand. De 1.4 TFSI wordt wellicht een van de …

  6408 lezers

  Scoop: Audi Q8

  Als Mercedes en BMW coupéversies van hun SUV’s maken, kan Audi uiteraard niet onderdoen. Dat is precies wat er op het programma staat met de Q8.

  3855 lezers

  Audi SQ7 vs BMW X5 M50d: titanenstrijd

  De Duitsers halen het zware geschut boven. Wat gebeurt er wanneer Audi de nieuwe, krachtige Audi SQ7 uitspeelt tegen de potente BMW X5 M50d? Een weinig politiek correct duel.

  11521 lezers

  Audi Q8 Concept: een nieuwe gigant

  Audi had het al aangekondigd, en dit is het resultaat. Momenteel gaat het nog om een conceptcar, maar het productiemodel zal er snel aankomen. De Q8 is de nieuwe mastodont van Audi, en lijkt een grotere …

  5284 lezers