Auto
 • Autonieuws Audi

  test

  Scoop: Audi A6

  De volgende Audi A6 zou wel eens eind dit jaar onthuld kunnen worden. Prototypes rijden dus regelmatig rond, en onze fotografen konden er uiteraard een betrappen.

  Meer lezen

  1873 lezers

  Scoop: Audi A1 2018

  De huidige A1 is al zeven jaar in productie. Een hele tijd voor een premiumauto. De constructeur werkt actief aan zijn opvolging. Maar die zal niet meer in Brussel worden gebouwd.

  8894 lezers

  Top 3: pittige breaks uit de jaren 90

  In de jaren 90 besloten sommige constructeurs om van hun succesvolle breaks ook een sportieve versie te bouwen. Dit zijn drie legendarische modellen uit die tijd.

  6648 lezers

  Scoop: Audi Q3

  De Q3 is vandaag de oudste SUV in het Audi-gamma. Daarom wordt hij als volgende vervangen. Audi zou hem voorstellen in 2018, maar hier volgt alvast een voorsmaakje.

  3815 lezers

  Audi A4 Avant en A5 Sportback g-tron: op aardgas!

  Ecologisch rijden is een thema dat heel wat constructeurs bezighoudt. De manier waarop ze dat aanpakken, verschilt vaak grondig. Audi wedt bijvoorbeeld op meerdere paarden: naast hybrides, elektrische …

  6519 lezers

  Audi A8 2018: alles hybride?

  Audi windt er geen doekjes om: de toekomstige generatie van de Audi A8 zal van elektriciteit voorzien worden. Toch zal niet het volledige gamma uit plug-inhybrides bestaan.

  4108 lezers

  Audi SQ5 TFSI: muzikaler dan vroeger

  De vorige Audi SQ5 was er alleen met dieselmotor. Voortaan is er ook een met een muzikalere soundtrack, op benzine. Is het resultaat nog altijd even geslaagd?

  3119 lezers

  Scoop: Audi Q8 RS

  Audi windt er geen doekjes meer om: de Q8 gaat in productie. Deze mastodont, die zich profileert als een sportiever gelijnde Q7, komt er wellicht ook in een RS-versie.

  4919 lezers