Auto
 • Autonieuws Bmw

  test

  BMW M4 CS: lichter en sneller!

  BMW’s Motorsport-afdeling zit niet stil. Na de upgrade met het Competition Pack voor de “gewone” M4 en de hardcore M4 GTS komt er nu een nieuwe versie: de M4 CS. Die is niet alleen lichter, maar ook sneller.

  Meer lezen

  2403 lezers

  Scoop: BMW 1-Reeks gaat voor revolutie!

  Uiterlijk zou de nieuwe 1-Reeks niet al te veel verschillen van de huidige generatie. Maar onderhuids verandert hij radicaal! De 1-Reeks stapt namelijk van achterwielaandrijving over op voorwielaandrijving.

  27206 lezers

  De BMW 7-Reeks is 40 jaar oud!

  Het vlaggenschip van de Beierse autobouwer blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. BMW koos voor de oldtimerbeurs Techno Classica in Essen om die verjaardag te vieren.

  2471 lezers

  Scoop: BMW X7, voor 2018!

  BMW werkt op het moment aan een “super-SUV”, een model boven de X5 om de Mercedes GLS het leven zuur te maken! Hier is alvast een voorsmaakje van hoe hij eruit zou kunnen zien.

  5524 lezers

  BMW 740Le xDrive: beredeneerde luxe

  Plug-inhybrides zijn aan een heuse opmars bezig in het luxesegment. Niet alleen kolossale SUV’s zoals de BMW X5, Audi Q7 en Volvo XC90 gaan massaal aan de stekker, ook luxeberlines zoals de Mercedes …

  2541 lezers

  Scoop: BMW i8 Spyder

  Met zijn futuristische looks en structuur uit met koolstofvezel versterkt plastic lijkt de BMW i8 echt uit de toekomst te komen. De sportieve hybride krijgt binnenkort een facelift halfweg zijn carrière. …

  3227 lezers