Auto
 • Autonieuws Bmw

  test

  BMW 4-Reeks: in het nieuw

  In de marge van het Salon van Brussel pakt BMW uit met een facelift voor zijn 4-Reeks. Zowel de Coupé en de Cabriolet als de Gran Coupé worden in het nieuw gestoken.

  Meer lezen

  3731 lezers

  Audi SQ7 vs BMW X5 M50d: titanenstrijd

  De Duitsers halen het zware geschut boven. Wat gebeurt er wanneer Audi de nieuwe, krachtige Audi SQ7 uitspeelt tegen de potente BMW X5 M50d? Een weinig politiek correct duel.

  6377 lezers

  BMW 330i xDrive Gran Turismo: steeds in verbinding

  Vlak voor de zomer kreeg de Gran Turismo-variant van de BMW 3-Reeks een discrete facelift. Wij vroegen de sleutels van de nieuwe versie en maakten van de gelegenheid gebruik om zijn connectiviteit aan …

  5021 lezers

  BMW op het Salon van Brussel 2017

  Het jaar 2016 was uitstekend voor BMW België. Het merk haalde de derde podiumplaats qua inschrijvingen van nieuwe voertuigen. Een sterke prestatie voor een premiummerk.

  15173 lezers

  Video: de toekomstige BMW X3 M

  Onlangs ontdekten we dat Mercedes een AMG-versie van zijn GLC voorbereidt. BMW kan dus niet achterblijven, en komt met dit antwoord.

  3103 lezers

  Top 3: elektrische stadsauto’s

  Als er een uitverkoren speelterrein is voor elektrische auto’s, dan is het wel de stad. Een omgeving waar de beperkingen waar dit soort auto meestal last van heeft, zoals opladen, verbruik bij hoge …

  10981 lezers

  Vergeten concept: BMW M1 Hommage, de erfgenaam

  In 2008 vierde BMW de dertigste verjaardag van een van zijn meest legendarische sportwagens: de M1. Om die verjaardag in de kijker te zetten, pakte de constructeur uit met een conceptcar die een eerbetoon …

  3868 lezers

  BMW M550i xDrive: de kleine M5!

  In afwachting van de toekomstige M-versie van de gloednieuwe 5-Reeks presenteert BMW deze “M Performance”-versie. Op het programma: een V8 biturbo op benzine en een vurig temperament!

  13976 lezers

  Scoop: BMW X7

  Vind je de BMW X5 wat te klein? Valt de Rolls-Royce Cullinan buiten je budget? Niet getreurd: BMW zou binnenkort uitpakken met de grootste SUV die de Duitsers ooit gebouwd hebben: de X7.

  5956 lezers

  BMW 5-Reeks: het diplomatische antwoord

  “De 5-Reeks”, is blijkbaar het eerste wat veel BMW-liefhebbers antwoorden wanneer hen gevraagd wordt wat ze met de drie letters verbinden. Ze hebben lang op de zevende generatie – G30, …

  21306 lezers