Auto
 • Autonieuws Chevrolet

  test

  Deze legendarische Corvette Sting Ray kan van jou zijn!

  Prestigieuze Italiaanse en Britse GT’s uit de jaren 50 tot 70 zijn onbetaalbaar geworden. En hoewel Amerikaanse auto’s in hun thuisland hetzelfde lot is toegedaan, blijven ze bij ons nog min of meer betaalbaar. Het bewijs is deze Corvette “Sting Ray” uit 1963.

  Meer lezen

  2254 lezers

  Chevrolet Camaro: 4 cilinders onder de motorkap

  Neen, je droomt het niet. Dit monument in de geschiedenis van de Amerikaanse muscle cars dat vandaag aan zijn zesde generatie zit, komt er met een krachtbron die maar vier cilinders telt.

  1786 lezers

  Deze Chevrolet Camaro uit 1970 is een modern monster

  Op enkele details na lijkt deze Chevrolet Camaro uit 1970 een onschuldige vierwieler, maar onder zijn eenvoudige koetswerk gaat moderne technologie schuil die heel wat kasseikopjes een permanente hoofdpijn …

  19611 lezers

  Helaas niet voor ons: nieuwe Chevrolet Cruze

  General Motors focust zich in Europa op Opel. Zustermerk Chevrolet heeft de aftocht geblazen en dat betekent dat we deze nieuwe Chevrolet Cruze aan onze neus voorbij zien gaan. 

  4088 lezers

  Chevrolet Camaro: aanval op de Mustang

  Ford zorgt voor ophef met de nieuwe Mustang, die voor het eerst sinds lang ook weer in Europa geïmporteerd wordt. Chevrolet wil niet aan de kant blijven toekijken en presenteert de zesde generatie …

  6984 lezers