Auto
 • Autonieuws Citroen

  test

  Citroën C3 Aircross: alle details

  Citroën waagt zich ook aan de compacte SUV’s. Dit is de C3 Aircross, een model dat het de Renault Captur en Opel Crossland X moeilijk moet maken.

  Meer lezen

  3073 lezers

  Citroën C5 Aircross: toch officieel!

  Wij moeten er nog tot de tweede helft van 2018 op wachten, maar in China hebben ze hem eind dit jaar al: de Citroën C5 Aircross. Die verpakt volgens de Fransen twee wereldpremières.

  3946 lezers

  Citroën C5 Aircross: nog anderhalf jaar!

  Citroën mikt op de Chinese markt. De Franse constructeur pakt op het salon van Shanghai uit met een concept dat de toekomstige C5 Aircross moet inluiden. Het model komt aan de top van het SUV-gamma …

  3028 lezers

  Video: Citroën Type H keert terug!

  Liefhebbers van retrobusjes, deze is voor jullie: een klein Italiaans bedrijf wil een moderne interpretatie op de markt brengen van de beroemde Citroën HY.

  17246 lezers

  Officieel: Peugeot en Citroën kopen Opel!

  We wisten dat de groep PSA geïnteresseerd was om Opel en Vauxhall over te nemen van General Motors. Dat is vandaag ook gebeurd, voor een bedrag van 1,3 miljard euro.

  3325 lezers

  Scoop: Citroën C3 Picasso

  De C3 Picasso zagen we voor het eerst in 2008. Toen ging hij nog door het leven als monovolume, maar tegen 2018 moet zijn transformatie tot crossover compleet zijn.

  1678 lezers