Auto
 • Autonieuws Citroen

  test

  Citroën C5 Aircross: toch officieel!

  Wij moeten er nog tot de tweede helft van 2018 op wachten, maar in China hebben ze hem eind dit jaar al: de Citroën C5 Aircross. Die verpakt volgens de Fransen twee wereldpremières.

  Meer lezen

  3241 lezers

  Citroën C5 Aircross: nog anderhalf jaar!

  Citroën mikt op de Chinese markt. De Franse constructeur pakt op het salon van Shanghai uit met een concept dat de toekomstige C5 Aircross moet inluiden. Het model komt aan de top van het SUV-gamma …

  2840 lezers

  Video: Citroën Type H keert terug!

  Liefhebbers van retrobusjes, deze is voor jullie: een klein Italiaans bedrijf wil een moderne interpretatie op de markt brengen van de beroemde Citroën HY.

  16961 lezers

  Officieel: Peugeot en Citroën kopen Opel!

  We wisten dat de groep PSA geïnteresseerd was om Opel en Vauxhall over te nemen van General Motors. Dat is vandaag ook gebeurd, voor een bedrag van 1,3 miljard euro.

  3191 lezers

  Scoop: Citroën C3 Picasso

  De C3 Picasso zagen we voor het eerst in 2008. Toen ging hij nog door het leven als monovolume, maar tegen 2018 moet zijn transformatie tot crossover compleet zijn.

  1634 lezers

  Vergeten model: Citroën Visa 1000 Pistes

  Vergeet de banale Visa van je opa. Deze versie is het model dat Citroën liet homologeren voor het wereldkampioenschap rally in de beruchte Groep B. Met de brave stadsauto heeft hij dus niets meer …

  2166 lezers