Auto
 • Autonieuws Ferrari

  test

  Ferrari 812 Superfast: 800 pk!

  Bij Ferrari leveren ze geen half werk bij een facelift. De vernieuwde F12 werd dus grondig herzien en belooft de krachtigste Ferrari ooit te zijn.

  Meer lezen

  980 lezers

  Vergeten model: Ferrari Dino 308 GT4

  Iedereen kent de Porsche 911. Begin jaren 70 werkte zijn succes op de zenuwen van Italiaanse constructeurs als Maserati, Lamborghini en Ferrari. De Duitser maaide immers het gras voor hun voeten weg.

  2071 lezers

  Ferrari op het Salon van Brussel 2017

  Het legendarische merk zal goed vertegenwoordigd zijn op het Autosalon van Brussel 2017 en brengt een model mee dat zonder twijfel dé ster van de "Dream Cars"-tentoonstelling zal worden.

  859 lezers

  Vergeten concept: Ferrari Rossa

  In 2000 toonde Ferrari een heel bijzondere conceptcar op zijn thuisbodem, op het salon van Turijn. Die zette niet alleen een verjaardag in de kijker, maar gaf ook richting aan de toekomst van het merk.

  2699 lezers

  Te koop: Ferrari 250 GTO voor 57 miljoen euro!

  Dit is het duurste zoekertje van het moment. Deze Ferrari 250 GTO wordt aangeboden door een Britse professionele verkoper, Talacrest. Het is eenvoudigweg de meest legendarische auto ter wereld.

  3162 lezers

  Scoop: een nieuwe super-Ferrari?

  Dit zijn de eerste foto’s van de toekomstige opvolger van de Ferrari F12! Hoewel het om een tussentijdse facelift zou moeten gaan, zou hij grondig wijzigen.

  3771 lezers

  Worden Ferrari’s binnenkort allemaal hybride?

  De LaFerrari zou binnenkort niet langer het enige hybridemodel van het Italiaanse merk zijn. Als het van CEO Sergio Marchionne afhangt, krijgen alle toekomstige Ferrari-modellen ook een hybridevariant.

  2660 lezers