Auto
 • Autonieuws Fiat

  test

  Abarth 695: verzamelwaarde

  Na de Fiat 500 Riva is dit de Abarth 695 Rivale. Een exclusieve versie met exclusieve prestaties. Abarth dacht zelfs aan de verzamelaars, met een nog meer uitzonderlijke versie. Liefhebbers van auto’s en luxejachten, dit is iets voor jullie.

  Meer lezen

  2048 lezers

  Fiat facelift zijn 500L!

  De 500L ontvangt de nodige interesse. Zijn praktische kanten maken een ruime gezinswagen van de kleine Italiaan. Die variant krijgt nu een update.

  1633 lezers

  Fiat Tipo 1.6 MultiJet DCT: verhoogd comfort

  De Fiat Tipo is nu iets meer dan een jaar op de markt. En hij doet het goed, aldus de Italianen. Hoog tijd voor een aanvulling op het gamma, die er komt in de vorm van een DCT-versnellingsbak met dubbele …

  2608 lezers

  Verrassend connected-aanbod voor de Fiat Tipo

  Fiat België en Orange België werken samen aan een nieuw model: de Fiat Tipo “connected by Orange”. Die biedt een mobiel abonnement van een jaar, een tablet en een Airbox-systeem.

  799 lezers

  Fiat op het Salon van Brussel 2017

  Op het Autosalon is het Italiaanse merk zeker een omweg waard. Op de stand: een nieuw model in drie koetswerkvormen, een pick-up en een cabriolet.

  2732 lezers

  Abarth op het Salon van Brussel 2017

  Net als DS bij de Fransen wordt Abarth door de Italianen als een afzonderlijk merk beschouwd. Het merk krijgt dus zijn eigen stand op het Salon van Brussel, met een mooie nieuwigheid…

  2783 lezers