Auto
 • Autonieuws Ford

  test

  Ford Driving Skills: gratis rijopleiding voor jonge chauffeurs

  Iedereen weet nog hoe hij als jonge chauffeur rondreed. Soms lukte dat niet altijd zonder brokken te maken, door een gebrek aan ervaring achter het stuur. Ford biedt jonge chauffeurs een gratis rijopleiding aan.

  Meer lezen

  1194 lezers

  Ford GT: geschifte cijfers!

  Het pronkstuk van Ford is bijna klaar. De eerste exemplaren worden binnenkort geleverd aan de gelukkige klanten, dus het merk maakt van de gelegenheid gebruik om de definitieve specificaties mee te delen.

  11751 lezers

  Ford op het Salon van Brussel 2017

  Het merk met de blauwe ovaal biedt enkele interessante nieuwigheden doorheen zijn gamma. Van stadswagens via gezinswagens tot sportievelingen: iedereen komt – ruim – aan zijn trekken.

  3157 lezers

  Ford Fiesta 2017: alle informatie!

  Ford positioneert zijn Fiesta hogerop. Het 2017-model zal luxueuzer en technologischer zijn dan ooit. De constructeur biedt van bij het begin al meerdere koetswerkvormen aan.

  11717 lezers

  Ford Kuga: tweede hoofdstuk!

  Met de komst van de Renault Kadjar, de tweede generatie VW Tiguan en de Seat Ateca, zouden we bijna andere belangrijke modellen in dit segment vergeten. Ford schudt ons wakker met een gerestylede versie …

  6247 lezers

  Ford Ka+: verrassend karretje!

  Dit is een scherpe overgang: van een klein, gestileerd karretje is de Ka doorheen de jaren veranderd in een rationelere stadsauto. Hij krijgt dus niet voor niets een “+” achter zijn naam…

  2577 lezers

  Ford Edge 2.0 TDCi (210 pk): het buitenbeentje

  Zo’n half jaar geleden konden we in Duitsland voor het eerst kennismaken met de Ford Edge, de grote SUV van het merk met de blauwe ovaal. Wij leenden de Edge nog eens met de 2.0 TDCi van 210 pk …

  15673 lezers

  Ford Mustang: we zijn er gek op!

  De Ford Mustang is een succes in ons land! Er werden al zowat 1.600 exemplaren verkocht, waardoor België een van de toplanden is op het Oude Continent.

  5190 lezers