Auto
 • Autonieuws Ford

  test

  Top 4: hot hatches op het salon van Genève 2017

  Dit is een segment dat nooit in de vergeethoek geraakt. Sinds de lancering van de VW Golf GTI in 1976 vielen hot hatches altijd in de smaak. Het bewijs vonden we op het salon van Genève met deze vier nieuwigheden.

  Meer lezen

  5893 lezers

  Vergeten model: Ford Escort XR3i

  We maakten er eerst kennis mee in de enthousiaste maar niet altijd even vaardige handen van de jeugd. Daarna werden ze zwaar mismeesterd tijdens de tuningtrend en ten slotte verdwenen ze volledig uit …

  2371 lezers

  Ford GT: geschifte cijfers!

  Het pronkstuk van Ford is bijna klaar. De eerste exemplaren worden binnenkort geleverd aan de gelukkige klanten, dus het merk maakt van de gelegenheid gebruik om de definitieve specificaties mee te delen.

  11979 lezers

  Ford op het Salon van Brussel 2017

  Het merk met de blauwe ovaal biedt enkele interessante nieuwigheden doorheen zijn gamma. Van stadswagens via gezinswagens tot sportievelingen: iedereen komt – ruim – aan zijn trekken.

  3211 lezers

  Ford Fiesta 2017: alle informatie!

  Ford positioneert zijn Fiesta hogerop. Het 2017-model zal luxueuzer en technologischer zijn dan ooit. De constructeur biedt van bij het begin al meerdere koetswerkvormen aan.

  13468 lezers

  Ford Kuga: tweede hoofdstuk!

  Met de komst van de Renault Kadjar, de tweede generatie VW Tiguan en de Seat Ateca, zouden we bijna andere belangrijke modellen in dit segment vergeten. Ford schudt ons wakker met een gerestylede versie …

  6948 lezers