Auto
 • Autonieuws Honda

  test

  Top 4: hot hatches op het salon van Genève 2017

  Dit is een segment dat nooit in de vergeethoek geraakt. Sinds de lancering van de VW Golf GTI in 1976 vielen hot hatches altijd in de smaak. Het bewijs vonden we op het salon van Genève met deze vier nieuwigheden.

  Meer lezen

  6158 lezers

  Scoop: Honda ZSX, de mini-NSX?

  Deze auto lijkt meer op een conceptcar dan op een productiewagen. Maar het ziet ernaar uit dat hij de voorbode is van een model dat binnenkort in productie gaat.

  2092 lezers

  Honda Civic Type R: het beest is terug!

  Deze keer moesten we niet lang wachten voor de nieuwe Civic een sportieve variant krijgt. De Type R maakt zijn rentree en neemt enkele subtiele evoluties mee vergeleken met het vorige model.

  11267 lezers

  Honda Civic 2017: zwarte band!

  Dit is de tiende generatie van de Honda Civic. Na twee modelgeneraties die manga-geïnspireerd leken te zijn, toont Honda een sportievere auto die rijplezier vooropstelt. Opdracht geslaagd?

  5908 lezers

  Honda op het Salon van Brussel 2017

  Op de 95ste editie van het Autosalon in Brussel trekt Honda terug de sportieve kaart. Maar de grote publiekstrekker wordt ongetwijfeld de nieuwe Civic.

  3367 lezers

  Honda is terug in vorm!

  Jarenlang leek de kleine Japanse constructeur een onopgemerkt bestaan te leiden naast de zwaargewichten op onze markt. Maar zijn recente productoffensief geeft het merk vleugels!

  3304 lezers

  Top 5 van onze favoriete Honda’s!

  Met een nieuwe, dynamischere Civic in de pijplijn, de huidige Type R die bij de snelsten in zijn segment is en een reïncarnatie van de NSX voor de liefhebbers wakkert de vlam bij Honda terug aan. …

  3979 lezers

  Scoop: de toekomstige Honda Accord

  Hij is van de Europese markt verdwenen, maar keert hij in de toekomst terug? Wat alvast zeker is, is dat hij volgend jaar vernieuwd wordt.

  1062 lezers