Auto
 • Autonieuws Honda

  test

  Honda op het Salon van Brussel 2017

  Op de 95ste editie van het Autosalon in Brussel trekt Honda terug de sportieve kaart. Maar de grote publiekstrekker wordt ongetwijfeld de nieuwe Civic.

  Meer lezen

  3309 lezers

  Honda is terug in vorm!

  Jarenlang leek de kleine Japanse constructeur een onopgemerkt bestaan te leiden naast de zwaargewichten op onze markt. Maar zijn recente productoffensief geeft het merk vleugels!

  3235 lezers

  Top 5 van onze favoriete Honda’s!

  Met een nieuwe, dynamischere Civic in de pijplijn, de huidige Type R die bij de snelsten in zijn segment is en een reïncarnatie van de NSX voor de liefhebbers wakkert de vlam bij Honda terug aan. …

  3928 lezers

  Scoop: de toekomstige Honda Accord

  Hij is van de Europese markt verdwenen, maar keert hij in de toekomst terug? Wat alvast zeker is, is dat hij volgend jaar vernieuwd wordt.

  1026 lezers

  Scoop: de toekomstige Honda S2000

  Er is nog niets officieel bevestigd. Maar achter de schermen wordt er gefluisterd dat Honda een opvolger van zijn S2000 voorbereidt. Liefhebbers: spits de oren!

  3820 lezers

  Honda HR-V 1.5 i-VTEC: Zwitsers zakmes

  De HR-V is een milkshake die beantwoordt aan de eisen van de moeilijke klanten die we zijn geworden. Hij is tegelijk SUV en monovolume, en probeert de kwaliteiten van beide te verenigen om te kunnen scoren. …

  6087 lezers

  Scoop: Honda CR-V

  Om mee te blijven met het enorm competitieve SUV-segment, moet je regelmatig voor vernieuwing zorgen. Ook Honda heeft die boodschap begrepen, en werkt achter de schermen aan een opvolger voor de CR-V.

  2044 lezers