Auto
 • Autonieuws Honda

  test

  Honda Civic Type R: geëvolueerde gewoontes

  Een legende opvolgen is geen eenvoudige zaak. Vooral wanneer die legende Civic Type R heet en er dus efficiëntie en karakter verwacht wordt.

  Meer lezen

  2203 lezers

  Honda Civic TCR: brutaal!

  De toekomstige Honda Civic Type R klinkt alvast pittig, maar als zoethoudertje kregen we een volledig geschifte variant van het vorige model gepresenteerd. Hou je vast!

  2217 lezers

  Honda NSX: maakt Porsche weer het leven zuur

  In 1989 deed Honda de wereld van de topsporters op zijn grondvesten daveren: zijn NSX was zowel efficiënt als veelzijdig en verwees daarmee alle concurrenten, Porsche 911 en Ferrari 348 op kop, naar …

  10097 lezers

  Top 4: hot hatches op het salon van Genève 2017

  Dit is een segment dat nooit in de vergeethoek geraakt. Sinds de lancering van de VW Golf GTI in 1976 vielen hot hatches altijd in de smaak. Het bewijs vonden we op het salon van Genève met deze …

  7142 lezers

  Scoop: Honda ZSX, de mini-NSX?

  Deze auto lijkt meer op een conceptcar dan op een productiewagen. Maar het ziet ernaar uit dat hij de voorbode is van een model dat binnenkort in productie gaat.

  2310 lezers

  Honda Civic Type R: het beest is terug!

  Deze keer moesten we niet lang wachten voor de nieuwe Civic een sportieve variant krijgt. De Type R maakt zijn rentree en neemt enkele subtiele evoluties mee vergeleken met het vorige model.

  11890 lezers

  Honda Civic 2017: zwarte band!

  Dit is de tiende generatie van de Honda Civic. Na twee modelgeneraties die manga-geïnspireerd leken te zijn, toont Honda een sportievere auto die rijplezier vooropstelt. Opdracht geslaagd?

  8107 lezers