Auto
 • Autonieuws Honda

  test

  Audi R8 V10 Plus vs Honda NSX: generatieconflict

  De legendarische Honda NSX maakt zijn rentree in het hybridetijdperk. Maar helpt de elektrische boost de Japanse V6 om weerwerk te bieden tegen de grote atmosferische V10 van de Audi R8?

  Meer lezen

  17882 lezers

  Honda Civic TCR: brutaal!

  De toekomstige Honda Civic Type R klinkt alvast pittig, maar als zoethoudertje kregen we een volledig geschifte variant van het vorige model gepresenteerd. Hou je vast!

  2181 lezers

  Honda NSX: maakt Porsche weer het leven zuur

  In 1989 deed Honda de wereld van de topsporters op zijn grondvesten daveren: zijn NSX was zowel efficiënt als veelzijdig en verwees daarmee alle concurrenten, Porsche 911 en Ferrari 348 op kop, naar …

  9716 lezers

  Top 4: hot hatches op het salon van Genève 2017

  Dit is een segment dat nooit in de vergeethoek geraakt. Sinds de lancering van de VW Golf GTI in 1976 vielen hot hatches altijd in de smaak. Het bewijs vonden we op het salon van Genève met deze …

  7031 lezers

  Scoop: Honda ZSX, de mini-NSX?

  Deze auto lijkt meer op een conceptcar dan op een productiewagen. Maar het ziet ernaar uit dat hij de voorbode is van een model dat binnenkort in productie gaat.

  2264 lezers

  Honda Civic Type R: het beest is terug!

  Deze keer moesten we niet lang wachten voor de nieuwe Civic een sportieve variant krijgt. De Type R maakt zijn rentree en neemt enkele subtiele evoluties mee vergeleken met het vorige model.

  11699 lezers

  Honda Civic 2017: zwarte band!

  Dit is de tiende generatie van de Honda Civic. Na twee modelgeneraties die manga-geïnspireerd leken te zijn, toont Honda een sportievere auto die rijplezier vooropstelt. Opdracht geslaagd?

  7351 lezers

  Honda op het Salon van Brussel 2017

  Op de 95ste editie van het Autosalon in Brussel trekt Honda terug de sportieve kaart. Maar de grote publiekstrekker wordt ongetwijfeld de nieuwe Civic.

  3410 lezers

  Honda is terug in vorm!

  Jarenlang leek de kleine Japanse constructeur een onopgemerkt bestaan te leiden naast de zwaargewichten op onze markt. Maar zijn recente productoffensief geeft het merk vleugels!

  3339 lezers