Auto
 • Autonieuws Jaguar

  test

  BMW 520d vs Jaguar XF 20d: de omgekeerde wereld?

  De BMW 5-Reeks zet vooral in op royaal comfort en connectiviteit. Hij profileert zich dus steeds meer als een hypermodern mobiel salon. Met een beperkt gewicht en de voortrein van de F-Type verslindt de Jaguar XF meer asfalt dan ooit om sportieve kaderleden te verleiden. De omgekeerde wereld?

  Meer lezen

  3520 lezers

  Video: Jaguar verkoopt nieuwe E-Types

  Neen, het beroemde Britse bedrijf start de productie van zijn meest beroemde model niet weer op, maar het restaureert wel negen oude exemplaren tot nieuwstaat en biedt ze daarna te koop aan.

  3409 lezers

  De Jaguar F-Type krijgt een viercilinder!

  Er wordt al lang gefluisterd over een instapversie voor de Jaguar F-Type. Die is nu eindelijk officieel onthuld en heeft verrassend genoeg een viercilinder in de neus.

  2727 lezers

  De Jaguar I-Pace laat zich iets meer zien…

  Jaguar maakt van het salon van Genève gebruik om zijn toekomstige product voor de markt van de elektrische SUV’s nog eens in de schijnwerpers te plaatsen: de I-Pace. Met een nieuwe outfit …

  6952 lezers

  Jaguar F-Type SVR: The empire strikes back!

  Lawaai en karakter: deze opgepepte Jaguar belooft een bijna karikaturaal licht- en geluidspektakel. Deze machine kan de muren doen trillen… maar blijft hij nog bruikbaar?

  2428 lezers