Auto
 • Autonieuws Kia

  test

  Kia: hybride en achterwielaandrijving op het programma

  Op het afgelopen Autosalon van Brussel konden we even praten met de managing director van Kia België, Marc Van den Kerkhof. Een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over de positie van het merk in ons land.

  Meer lezen

  192 lezers

  Kia op het Salon van Brussel 2017

  De onvermijdelijke SUV’s van het merk zoals de Sportage en Sorento zullen uiteraard op de afspraak zijn. Maar het merk neemt ook drie nieuwigheden mee naar het Autosalon.

  3028 lezers

  Kia Rio: olympisch!

  Aan de vooravond van het salon van Parijs toont Kia zijn gloednieuwe Rio in de details! De compacte stadsauto krijgt een eigen stijl en enkele nieuwe technologieën.

  1326 lezers

  Kia Optima: voortaan ook aan de stekker!

  Naast de break-versie van Kia’s D-segmenter, de Optima Sportswagon, hadden de Koreanen nog een nieuwigheid voor ons in petto: de Plug-in Hybrid. Die komt er in eerste instantie als vierdeurs.

  3657 lezers

  Zo ziet de gloednieuwe Kia Rio eruit!

  Maakte Kia ons vorige week met enkele schetsen nog nieuwsgierig naar de gloednieuwe generatie van de Kia Rio, dan sturen de Koreanen ons vandaag al de eerste officiële foto’s!

  3643 lezers

  Kia Optima Sportswagon GT: de volgende stap

  Hoe breng je ambitieuze plannen in de praktijk? Door het gewoon te doen! En Kia doet het ook: de breakversie van de Optima, de Sportswagon, is het nieuwste model dat de groeiplannen van de Koreanen kracht …

  5069 lezers

  Deze Koreaanse outsider wordt binnenkort onthuld!

  Het B-segment is bijzonder competitief. Denk maar aan de VW Polo, Renault Clio, Peugeot 208 enzovoort. De Koreanen willen in dat segment nog meer in de pap te brokken hebben met de volgende Kia Rio.

  2692 lezers