Auto
 • Autonieuws Kia

  test

  Video: de Kia Stinger doet het ijs kraken!

  De toekomstige Koreaanse sportberline is aan zijn laatste testritten bezig. Daarom is hij in het Hoge Noorden, in Zweden, pirouettes gaan draaien op het ijs. Dat geeft ons de kans om de achterwielaandrijver te zien dansen!

  Meer lezen

  94 lezers

  Kia Niro: de andere Koreaanse hybride

  Op de speelplaats der hybrides trok de Hyundai Ioniq afgelopen jaar de meeste aandacht naar zich toe. De Hyundai is immers als “full EV”, hybride en plug-inhybride te verkrijgen. Maar in Korea …

  10258 lezers

  Een nieuwe pikante stadsauto!

  Kia geeft meer details vrij van zijn nieuwe Picanto. Die is dynamischer, ruimer en meer connected dan ooit, maar verliest zijn compacte proporties niet uit het oog.

  2541 lezers

  Kia Rio: beter dan de Europeanen?

  Waar is de tijd dat kleine Koreanen vooral hun bodemprijzen als voornaamste verkoopargument hadden? Kia dient nu de Renault Clio, VW Polo, Citroën C3 en Peugeot 208 van antwoord met de Rio, die heel …

  3312 lezers

  Kia op het Salon van Brussel 2017

  De onvermijdelijke SUV’s van het merk zoals de Sportage en Sorento zullen uiteraard op de afspraak zijn. Maar het merk neemt ook drie nieuwigheden mee naar het Autosalon.

  3270 lezers

  Kia Rio: olympisch!

  Aan de vooravond van het salon van Parijs toont Kia zijn gloednieuwe Rio in de details! De compacte stadsauto krijgt een eigen stijl en enkele nieuwe technologieën.

  1373 lezers