Auto
 • Autonieuws Land Rover

  test

  Land Rover op het Salon van Brussel 2017

  De nieuwe Discovery zal wellicht met de aandacht gaan lopen op de Land Rover-stand. Het model wordt voor het eerst getoond op Belgische bodem.

  Meer lezen

  2670 lezers

  Video: de sensationele Land Rover Discovery

  Krachtiger, groter, mooier, geslaagder en zuiniger: de nieuwe Discovery is het allemaal. Hij neemt alle kwaliteiten van zijn voorgangers over, en voegt daar elegantie aan toe.

  10469 lezers

  Scoop: de toekomstige Land Rover Discovery

  In 2014 bestond de Land Rover Discovery 25 jaar! Voor het eerst maakte Land Rover een toegankelijkere Discovery Sport. Maar de oorspronkelijke Land Rover Discovery wordt binnenkort volledig in het nieuw …

  5042 lezers

  Range Rover 2017 : sterker dan ooit!

  Al vier jaar lang kan je de Range Rover spotten in de meest trendy buurten. Nu is het volgens het merk tijd om aan een nieuwe vraag te voldoen en een dynamische versie aan het gamma toe te voegen.

  8406 lezers

  Scoop: Land Rover Discovery op de Nürburgring

  De onthulling van de gloednieuwe Land Rover Discovery komt stap voor stap dichterbij. Onze fotografen konden hem opnieuw betrappen. Deze keer op de moeder aller circuits: de Nürburgring.

  1398 lezers

  Land Rover 80 Series 1 1948: Onsterfelijk

  Met dit model begon het allemaal. Ook de legendarische Defender. Van een ingenieuze verbouwing vlak na de oorlog werd de Land Rover een wereldwijde bestseller. En dat… 67 jaar lang!

  2857 lezers