Auto
 • Autonieuws Lexus

  test

  Lexus LS 500h: Japanse summum

  Lexus onthult zijn nieuwe topmodel, de LS. Die limousine gaat de strijd aan met de Mercedes S-Klasse, Audi A8 en BMW 7-Reeks.

  Meer lezen

  2723 lezers

  Video: dit is de nieuwe kleine Lexus!

  De CT200h wordt binnenkort uitgezwaaid, en er komt een crossover in de plaats. Lexus gaat dus mee met de SUV-mode en pakt uit met de UX-conceptcar, die een meer “funky” productiemodel aankondigt.

  5883 lezers

  Scoop: Lexus LS 2018

  Dit zijn de eerste beelden van de toekomstige Lexus LS. Ondanks de zware camouflage en achterlichten die aan de Batmobile doen denken, weten we al dat dit model een volledig nieuwe look gaat krijgen.

  1869 lezers

  Lexus GS-F: samoerai in trainingspak

  Onder een futuristisch kleedje gebruikt de Lexus GS F beproefde recepten: een atmosferische V8-motor en aandrijving op de achterwielen. Volstaat dat om weerwerk te bieden tegen het grof geschut van de …

  1761 lezers

  Lexus RX 450h: de groene gigant

  In omvang gaat het afgetekend om Lexus’ grootste model. En nu de vierde generatie RX een pak stoerder oogt, loont het de moeite om te kijken wat de sterkste aandrijflijn daaraan kan toevoegen: de …

  4696 lezers

  Lexus GS 300h: de hybride outsider

  In het segment waar de BMW 5-Reeks, Mercedes E-Klasse en Audi A6 de plak zwaaien, zijn er nog heel wat outsiders om rekening mee te houden. De Lexus GS is daar een van.

  3049 lezers