Auto
 • Autonieuws Mini

  test

  Mini Cooper D Countryman: de maxi-Mini

  “Dat is toch geen echte Mini meer” moet zowat de vaakst gehoorde opmerking zijn tijdens onze testweek. En inderdaad: klein kan je de nieuwe Countryman niet noemen. Maar is dat een pluspunt of een minpunt?

  Meer lezen

  6481 lezers

  Video: De echte Mini is terug!

  Voor wie de Mini van BMW te groot of te “modern” vindt, bestaat er nu een oplossing in de vorm van de Mini Remastered. Het gaat om een echte en authentieke Mini, maar met moderne prestaties …

  21133 lezers

  Mini Countryman: fors gegroeid!

  Mini heeft nog nooit zulke grote auto gebouwd. Maar dat is niet de enige evolutie, want vergeleken met het vorige model ziet deze generatie er veel avontuurlijker uit. Een overtuigende update?

  5048 lezers

  Mini op het Salon van Brussel 2017

  De gloednieuwe Countryman wordt de aandachttrekker bij Mini. Hij werd volledig vernieuwd en lijkt wat afstand te nemen van de andere modellen.

  1826 lezers

  5 dingen die je niet wist over de klassieke Mini

  De klassieke Mini is een begrip: meer dan 5 miljoen exemplaren tijdens een productie die liep tussen 1959 en 2000. De Mini heeft ook een uitzonderlijke geschiedenis en heel wat ingenieuze oplossingen. …

  4814 lezers

  Video: dit is de gloednieuwe Mini Countryman!

  De “gewone” Mini werd twee jaar geleden grondig vernieuwd. De Clubman en de Cabrio hebben intussen ook al een opvolger gekregen, en dus kon de Countryman niet achter blijven.

  5552 lezers