Auto
 • Mini Countryman: fors gegroeid!

  Mini heeft nog nooit zulke grote auto gebouwd. Maar dat is niet de enige evolutie, want vergeleken met het vorige model ziet deze generatie er veel avontuurlijker uit. Een overtuigende update?

  4322 lezers

  Mini op het Salon van Brussel 2017

  De gloednieuwe Countryman wordt de aandachttrekker bij Mini. Hij werd volledig vernieuwd en lijkt wat afstand te nemen van de andere modellen.

  1788 lezers

  5 dingen die je niet wist over de klassieke Mini

  De klassieke Mini is een begrip: meer dan 5 miljoen exemplaren tijdens een productie die liep tussen 1959 en 2000. De Mini heeft ook een uitzonderlijke geschiedenis en heel wat ingenieuze oplossingen. …

  4701 lezers

  Video: dit is de gloednieuwe Mini Countryman!

  De “gewone” Mini werd twee jaar geleden grondig vernieuwd. De Clubman en de Cabrio hebben intussen ook al een opvolger gekregen, en dus kon de Countryman niet achter blijven.

  5505 lezers

  Mini voortaan ook aan de stekker!

  Mini kon uiteraard niet achterblijven. Nadat moederbedrijf BMW met zijn iPerformance eerder al een volledig hybridegamma uitrolde, gaat nu ook de Brits-Duitse dochter aan de stekker.

  1577 lezers

  Mini Cooper D Cabriolet: heiligschennis?

  Net als een kwalitatief horloge of een designertas is een Mini Cabriolet een perfect accessoire voor trendy stadsmensen. Maar is dat ook het geval met… een driecilinder diesel onder de kap? En …

  2240 lezers