Auto
 • Autonieuws Mini

  test

  Mini Cooper S E Countryman ALL4: de eerste plug-in-Mini!

  De naam uitspreken is een hele mond vol, maar de primeur mag er wezen: de Mini Cooper S E Countryman ALL4 is de eerste plug-inhybride van de Brits-Duitse constructeur. Hij neemt de aandrijflijn over van de BMW 225xe Active Tourer.

  Meer lezen

  1487 lezers

  Video: De echte Mini is terug!

  Voor wie de Mini van BMW te groot of te “modern” vindt, bestaat er nu een oplossing in de vorm van de Mini Remastered. Het gaat om een echte en authentieke Mini, maar met moderne prestaties …

  20983 lezers

  Mini Countryman: fors gegroeid!

  Mini heeft nog nooit zulke grote auto gebouwd. Maar dat is niet de enige evolutie, want vergeleken met het vorige model ziet deze generatie er veel avontuurlijker uit. Een overtuigende update?

  4865 lezers

  Mini op het Salon van Brussel 2017

  De gloednieuwe Countryman wordt de aandachttrekker bij Mini. Hij werd volledig vernieuwd en lijkt wat afstand te nemen van de andere modellen.

  1821 lezers

  5 dingen die je niet wist over de klassieke Mini

  De klassieke Mini is een begrip: meer dan 5 miljoen exemplaren tijdens een productie die liep tussen 1959 en 2000. De Mini heeft ook een uitzonderlijke geschiedenis en heel wat ingenieuze oplossingen. …

  4782 lezers

  Video: dit is de gloednieuwe Mini Countryman!

  De “gewone” Mini werd twee jaar geleden grondig vernieuwd. De Clubman en de Cabrio hebben intussen ook al een opvolger gekregen, en dus kon de Countryman niet achter blijven.

  5546 lezers

  Mini voortaan ook aan de stekker!

  Mini kon uiteraard niet achterblijven. Nadat moederbedrijf BMW met zijn iPerformance eerder al een volledig hybridegamma uitrolde, gaat nu ook de Brits-Duitse dochter aan de stekker.

  1596 lezers