Auto
 • Autonieuws Mini

  test

  Mini op het Salon van Brussel 2017

  De gloednieuwe Countryman wordt de aandachttrekker bij Mini. Hij werd volledig vernieuwd en lijkt wat afstand te nemen van de andere modellen.

  Meer lezen

  1640 lezers

  5 dingen die je niet wist over de klassieke Mini

  De klassieke Mini is een begrip: meer dan 5 miljoen exemplaren tijdens een productie die liep tussen 1959 en 2000. De Mini heeft ook een uitzonderlijke geschiedenis en heel wat ingenieuze oplossingen. …

  4591 lezers

  Video: dit is de gloednieuwe Mini Countryman!

  De “gewone” Mini werd twee jaar geleden grondig vernieuwd. De Clubman en de Cabrio hebben intussen ook al een opvolger gekregen, en dus kon de Countryman niet achter blijven.

  5391 lezers

  Mini voortaan ook aan de stekker!

  Mini kon uiteraard niet achterblijven. Nadat moederbedrijf BMW met zijn iPerformance eerder al een volledig hybridegamma uitrolde, gaat nu ook de Brits-Duitse dochter aan de stekker.

  1550 lezers

  Mini Cooper D Cabriolet: heiligschennis?

  Net als een kwalitatief horloge of een designertas is een Mini Cabriolet een perfect accessoire voor trendy stadsmensen. Maar is dat ook het geval met… een driecilinder diesel onder de kap? En …

  2211 lezers

  Video: dit is de Mini van 2116!

  Mini toont ons zijn visie op de Mini van 2116. Die is nog steeds herkenbaar aan zijn afmetingen en zal meer dan ooit personaliseerbaar zijn.

  2713 lezers

  Mini JCW Challenge: sportiever dan ooit!

  De Mini John Cooper Works niet sportief genoeg? Dan is er de Challenge, een reeks die beperkt is tot 100 stuks met een bewerkt chassis om beter aan het asfalt te kleven!

  1458 lezers