Auto
 • Autonieuws Mini
 • Autonieuws Mini

  test

  Mini Countryman Cooper S : Operatie Steroïde

  Door het uitgebreide gamma van Mini durft een mens al eens te vergeten dat niet alle modellen van de constructeur ook… mini zijn. De Countryman bijvoorbeeld en die is net vernieuwd. 

  Meer lezen

  848 lezers

  Mini Paceman JCW: Darkover

  De Paceman verfijnt zijn hippe look met een restyling. Een goede gelegenheid om nog even achter het stuur te kruipen van deze Mini die anders is dan alle andere. We gaan meteen voor de meest overdonderende …

  1244 lezers

  Mini: twee nieuwe motoren

  Beetje bij beetje breidt Mini zijn motorenpalet uit. Deze keer heeft de nieuwe Mini recht op een topdiesel (door de terugkeer van de gewaardeerde Cooper SD) en een nieuwe instapbenzine (One FIRST).

  2573 lezers

  Nieuwe Mini vijfdeurs in detail

  Deze versie is helemaal nieuw. Behalve de bekende Countryman en Clubman is er nu ook een klassiekere vijfdeurs, een traditionele Mini hatchback die verlengd werd voor twee extra deuren. Een voorstelling.

  4936 lezers

  Mini Countryman Cooper S: waar is de spirit?

  Zoek je een kleine gezinswagen maar vind je het huidige aanbod nogal saai? Mini heeft misschien een oplossing met deze Countryman, een origineel en modern aanbod met heel wat mogelijkheden om te personaliseren. …

  3709 lezers

  5 alternatieven voor de nieuwe Mini

  Wie op zoek is naar een stadswagen met klasse kan moeilijk om de Mini heen. Een roemrijk verleden,  goede wegligging en mooie afwerking maken van de kleine Brit een icoon in zijn klasse. Toch zijn …

  5404 lezers

  5 deuren voor Mini Cooper S

  Ooit stond het merk Mini ook echt voor mini-auto’s. Vandaag is de kleine vlo stevig gegroeid. Er kunnen zelfs twee extra deuren bij, zo bewijzen deze beelden.

  4024 lezers

  Mini Paceman Adventure: studieproject

  Een kleine pick-up, dat heeft Mini in zijn huidige gamma nog niet. Enkele stagiairs in de BMW-fabrieken van München en Dingolfing bouwden dan maar zelf een exemplaar op basis van de Paceman.

  2345 lezers

  Ook interessant voor u ...