Auto
 • Autonieuws Mitsubishi

  test

  Mitsubishi Eclipse Cross: een SUV extra

  Mitsubishi is de laatste tijd erg discreet gebleven, maar verrast ons des te meer voor de toekomst. Het start namelijk een heus productoffensief op het salon van Genève met een nieuwe SUV.

  Meer lezen

  3911 lezers

  Mitsubishi op het Salon van Brussel 2017

  Mitsubishi pakt niet uit met grote revoluties op het Autosalon, maar met evoluties van zijn bestaande modellen. De Japanse constructeur mikt meer dan ooit op SUV’s.

  1422 lezers

  Nissan koopt Mitsubishi

  Nissan wordt voor 34% eigenaar van Mitsubishi. Het Japanse merk komt dus bij de alliantie Nissan-Renault en krijgt een nieuwe CEO: Carlos Ghosn.

  3455 lezers

  Scoop: een geheimzinnige SUV

  Deze SUV lijkt een beetje op een Range Rover Evoque. Toch is het helemaal geen Land Rover, maar een toekomstig model van… Mitsubishi! Hij werd hier voor de eerste keer betrapt tijdens een testsessie …

  3836 lezers

  De nieuwe SUV’s van Mitsubishi

  Nadat het Japanse automerk eerder aankondigde dat het in de toekomst inzet op SUV’s, is het salon van Genève de gelegenheid om enkele van de nieuwe projecten voor te stellen.

  3250 lezers

  Mitsubishi op het autosalon van Brussel 2015

  De Mitsubishi Attrage staat voor het eerst op een salon in Europa. Deze klassieke sedan moet het eerder hebben van zijn ruimte dan van een spetterend uiterlijk. Voor het volledige gamma van Mitsubishi …

  1455 lezers

  Europese première voor salon van Brussel

  Stilaan geraken al enkele nieuwigheden bekend voor het salon van Brussel in januari, zoals de vernieuwde Audi A1 of de Fiat Doblo facelift. Ook deze kleine Japanse sedan komt naar de Heizel.

  5225 lezers

  Hybride concept in sportief kleedje

  Na enkele schetsen als aperitiefje, serveert Mitsubishi vandaag de eerste foto’s van zijn nieuwste studiemodel. De Japanners hebben een sportieve versie van de Outlander stekkerhybride gebouwd voor …

  2663 lezers