Auto
 • Autonieuws Nissan

  test

  Breng een virtueel bezoek aan de stand van Nissan!

  Dankzij onze 360-gradenmodule kan je rustig over het Autosalon wandelen, nieuwe modellen ontdekken en zelfs virtueel achter het stuur kruipen van enkele nieuwigheden.

  Meer lezen

  1449 lezers

  Vergeten model: Nissan 300ZX Z32

  Eind jaren 80 was een glorieperiode voor Japanse sportwagens: naast de Toyota Supra waren er nog de Mitsubishi 3000 GT, Honda NSX en… deze opgefriste Nissan 300ZX. Leiden we je even rond?

  3827 lezers

  Scoop: Nissan Micra Nismo

  De gloednieuwe Nissan Micra ziet er een pak dynamischer uit dan voordien. Een sportieve Nismo-variant mag dus niet ontbreken. Die zou stokken in de wielen kunnen steken bij de Ford Fiesta ST, Peugeot …

  2132 lezers

  Nissan op het Salon van Brussel 2017

  Het Salon komt met rasse schreden dichterbij! Het grootste auto-evenement in de Belgische agenda vindt plaats van 14 tot 22 januari 2017. We lichten een klein tipje van de sluier over de nieuwigheden …

  3636 lezers

  Nissan koopt Mitsubishi

  Nissan wordt voor 34% eigenaar van Mitsubishi. Het Japanse merk komt dus bij de alliantie Nissan-Renault en krijgt een nieuwe CEO: Carlos Ghosn.

  3191 lezers

  Nissan GT-R: een fris gezicht voor Godzilla

  Een circuitspeeltje voor de PlayStation-generatie of een Japanse supercarverslinder: de Nissan GT-R heeft op tien jaar tijd een gevreesde reputatie opgebouwd. Om in schoonheid afscheid te kunnen nemen, …

  5327 lezers

  Video: de nieuwe Nissan Micra

  Dit is al de vijfde generatie! Maar in tegenstelling tot de vorige versies is deze Micra geen grappig bolletje meer, maar een aanzienlijk dynamischere auto.

  2781 lezers

  Nissan NP300 Navara: een stapje verder ingeburgerd

  Na onze lofzang op de Toyota Hilux de afgelopen weken, zouden we haast vergeten dat er nog andere Japanse pick-ups zijn. De Nissan Navara bijvoorbeeld, die eind vorig jaar volledig vernieuwd werd!

  10524 lezers