Auto
 • Autonieuws Opel

  test

  Scoop: Opel GT Targa

  Opel kon met zijn meest recente conceptcar, de GT, op heel wat bijval rekenen. De kleine achterwielaangedreven coupé met driecilinder zou binnenkort dus in productie moeten gaan. Extra goed nieuws: er komt wellicht ook een Targa-versie.

  Meer lezen

  7912 lezers

  Scoop: Opel Grandland X

  Dit jaar lanceert Opel een groot SUV-offensief. Na de Mokka X en Crossland X is het de beurt aan de Grandland X. Het model is nog niet officieel, maar dit is alvast een voorsmaakje.

  7643 lezers

  Scoop: Opel Astra OPC

  Nee, Opel is zijn hot hatch-versie van de nieuwe Astra niet vergeten. De traditionele Astra OPC zou eind dit jaar moeten volgen.

  1940 lezers

  Opel Crossland X: de Meriva in SUV-formaat

  Je hebt het vast al gemerkt: monovolumes hebben plaatsgemaakt voor SUV’s. Het zoveelste bewijs? Opel, dat zijn Meriva op het einde van dit eerste kwartaal 2017 inruilt voor de Crossland X.

  5148 lezers

  Opel op het Salon van Brussel 2017

  Er valt heel wat te zien op de stand van de Duitse constructeur. Van een gloednieuwe elektrische monovolume tot een concept van een kleine sportwagen.

  3075 lezers

  Opel: twee nieuwe SUV’s in 2017

  Niet één maar twee nieuwe SUV’s vullen volgend jaar het gamma van Opel aan. We wisten al dat Opel plannen heeft voor de Crossland X, een model boven de Mokka X die de concurrentie …

  6018 lezers