Auto
 • Autonieuws Opel

  test

  Officieel: Peugeot en Citroën kopen Opel!

  We wisten dat de groep PSA geïnteresseerd was om Opel en Vauxhall over te nemen van General Motors. Dat is vandaag ook gebeurd, voor een bedrag van 1,3 miljard euro.

  Meer lezen

  2796 lezers

  Scoop: Opel GT Targa

  Opel kon met zijn meest recente conceptcar, de GT, op heel wat bijval rekenen. De kleine achterwielaangedreven coupé met driecilinder zou binnenkort dus in productie moeten gaan. Extra goed nieuws: …

  10464 lezers

  Scoop: Opel Grandland X

  Dit jaar lanceert Opel een groot SUV-offensief. Na de Mokka X en Crossland X is het de beurt aan de Grandland X. Het model is nog niet officieel, maar dit is alvast een voorsmaakje.

  9169 lezers

  Scoop: Opel Astra OPC

  Nee, Opel is zijn hot hatch-versie van de nieuwe Astra niet vergeten. De traditionele Astra OPC zou eind dit jaar moeten volgen.

  2255 lezers

  Opel Crossland X: de Meriva in SUV-formaat

  Je hebt het vast al gemerkt: monovolumes hebben plaatsgemaakt voor SUV’s. Het zoveelste bewijs? Opel, dat zijn Meriva op het einde van dit eerste kwartaal 2017 inruilt voor de Crossland X.

  5864 lezers

  Opel op het Salon van Brussel 2017

  Er valt heel wat te zien op de stand van de Duitse constructeur. Van een gloednieuwe elektrische monovolume tot een concept van een kleine sportwagen.

  3131 lezers