Auto
 • Autonieuws Opel

  test

  Opel Crossland X: zeg niet “SUV” maar “crossover”

  Maak kennis met nummer vier. Na de Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer en Insignia Cross Tourer is de Crossland X het vierde model in Opels “7 in 17”-offensief. Tijd voor een eerste testrit.

  Meer lezen

  5843 lezers

  Opel Grandland X: nummer zes!

  Nu het stof rond de overname door PSA weer wat is gaan liggen, kan Opel opnieuw met modelnieuws naar buiten komen. Met de Grandland X bijvoorbeeld, de derde SUV in het gamma en nummer zes in het productoffensief.

  9068 lezers

  Opel Insignia Grand Sport: “Premium” geworden

  Na een lange carrière van meer dan acht jaar gaat de Insignia op pensioen… om volledig vernieuwd en verbeterd terug te keren! Opel neemt echter geen al te grote risico’s met deze modelwijziging…

  11699 lezers

  Officieel: Peugeot en Citroën kopen Opel!

  We wisten dat de groep PSA geïnteresseerd was om Opel en Vauxhall over te nemen van General Motors. Dat is vandaag ook gebeurd, voor een bedrag van 1,3 miljard euro.

  3327 lezers

  Scoop: Opel GT Targa

  Opel kon met zijn meest recente conceptcar, de GT, op heel wat bijval rekenen. De kleine achterwielaangedreven coupé met driecilinder zou binnenkort dus in productie moeten gaan. Extra goed nieuws: …

  11052 lezers

  Scoop: Opel Grandland X

  Dit jaar lanceert Opel een groot SUV-offensief. Na de Mokka X en Crossland X is het de beurt aan de Grandland X. Het model is nog niet officieel, maar dit is alvast een voorsmaakje.

  10403 lezers

  Scoop: Opel Astra OPC

  Nee, Opel is zijn hot hatch-versie van de nieuwe Astra niet vergeten. De traditionele Astra OPC zou eind dit jaar moeten volgen.

  2533 lezers