Auto
 • Autonieuws Opel

  test

  Opel Grandland X: nummer zes!

  Nu het stof rond de overname door PSA weer wat is gaan liggen, kan Opel opnieuw met modelnieuws naar buiten komen. Met de Grandland X bijvoorbeeld, de derde SUV in het gamma en nummer zes in het productoffensief.

  Meer lezen

  6636 lezers

  Opel Insignia Grand Sport: “Premium” geworden

  Na een lange carrière van meer dan acht jaar gaat de Insignia op pensioen… om volledig vernieuwd en verbeterd terug te keren! Opel neemt echter geen al te grote risico’s met deze modelwijziging…

  9818 lezers

  Officieel: Peugeot en Citroën kopen Opel!

  We wisten dat de groep PSA geïnteresseerd was om Opel en Vauxhall over te nemen van General Motors. Dat is vandaag ook gebeurd, voor een bedrag van 1,3 miljard euro.

  3076 lezers

  Scoop: Opel GT Targa

  Opel kon met zijn meest recente conceptcar, de GT, op heel wat bijval rekenen. De kleine achterwielaangedreven coupé met driecilinder zou binnenkort dus in productie moeten gaan. Extra goed nieuws: …

  10905 lezers

  Scoop: Opel Grandland X

  Dit jaar lanceert Opel een groot SUV-offensief. Na de Mokka X en Crossland X is het de beurt aan de Grandland X. Het model is nog niet officieel, maar dit is alvast een voorsmaakje.

  10188 lezers

  Scoop: Opel Astra OPC

  Nee, Opel is zijn hot hatch-versie van de nieuwe Astra niet vergeten. De traditionele Astra OPC zou eind dit jaar moeten volgen.

  2428 lezers

  Opel Crossland X: de Meriva in SUV-formaat

  Je hebt het vast al gemerkt: monovolumes hebben plaatsgemaakt voor SUV’s. Het zoveelste bewijs? Opel, dat zijn Meriva op het einde van dit eerste kwartaal 2017 inruilt voor de Crossland X.

  6190 lezers