Auto
 • Autonieuws Renault
 • Autonieuws Renault

  test

  Renault Twingo RS: de geest van Gordini

  Met zijn motor achterin en achterwielaandrijving breekt de Twingo revolutionair met de gewoontes van het huis. Bovendien komt er een sportieve variant. Bestuurders die graag tegensturen zullen zeker geïnteresseerd zijn.

  Meer lezen

  1189 lezers

  Nieuwe Renault Twingo klaar voor lancering

  Vier maanden geleden was de nieuwe Renault Twingo één van de blikvangers op het salon van Genève. Het heeft even geduurd, maar vanaf september wordt hij definitief gelanceerd.

  4055 lezers

  Koop een V6 voor minder dan 3.000 euro

  Vandaag heersen de motoren met drie of vier cilinders, de edele zescilinders verdwijnen beetje bij beetje. Onderscheid je van de gewone stervelingen met een auto aandreven door een soepel, elastische …

  25618 lezers

  Top-3: de meest bijzondere Renault Espaces

  De grote monovolume van Renault blaast dit jaar dertig kaarsjes uit, de ideale gelegenheid om drie zeer speciale interpretaties van de Espace in de kijker te plaatsen. 

  10427 lezers

  Renault Espace: tussen SUV en monovolume

  Renault is de toekomstige Espace aan het afstellen. Het design wordt geïnspireerd door de prototypes R-Space en (vooral) Initiale Paris. De grote revolutie is dat de Espace zich nu voordoet als een …

  5886 lezers

  Nieuwe Alpine komt in 2016

  Tussen Frankrijk en Groot-Brittannië zijn de relaties vaak tumultueus, om niet te zeggen oorlogszuchtig. Dat zien we vandaag opnieuw door de scheiding van Caterham en Renault, die zouden samenwerken …

  7827 lezers

  Renault Captur zoekt extra grip

  Renault biedt de Captur vanaf september aan met Extended Grip, een tractiecontrole die de rijkwaliteiten op slechte ondergrond verbetert. Het systeem debuteert op de speciale serie Helly Hansen.

  3254 lezers

  5 sportwagens met minder dan 140 pk

  Om plezier te beleven heb je geen grote pk-aantallen nodig. Het bewijs? Deze vijf auto’s boordevol karakter maar zonder indrukwekkende paardenstal onder de kap. Meer is niet altijd beter.

  32522 lezers

  Ook interessant voor u ...