Auto
 • Autonieuws Seat

  test

  Seat Ibiza: het feest gaat voort!

  Hoewel hij stilaan de leeftijd van 35 nadert, krijgt de Seat Ibiza een bijzonder aantrekkelijke update om de jongere generaties te blijven verleiden. Aan boord van deze volledig vernieuwde Ibiza lijkt het feest niet op te houden. In Barcelona konden we zien of dat ook klopt.

  Meer lezen

  2485 lezers

  Deze Seat-conceptcar is een tijdmachine

  Volgende week begint het Spaanse autosalon Automobile Barcelona. Seat speelt daar natuurlijk een thuiswedstrijd, dus de Spaanse constructeur wil uitpakken met iets bijzonders.

  3774 lezers

  Scoop: Seat Ateca Cupra

  Het prototype dat onze fotografen deze keer op de Nürburgring betrapten, zou wel eens de voorbode kunnen zijn van een sportieve Ateca: de Cupra.

  1528 lezers

  Seat Ateca: hier is de sportieve versie FR

  Het is niet omdat hij een SUV is dat hij geen recht heeft op een sportieve afgeleide! In afwachting van een hypothetische Cupra-versie zien we hier dus de FR-variant van de Ateca.

  2866 lezers

  Deze SUV vervoegt binnenkort de Spaanse rangen

  Het gaat de Spanjaarden opnieuw voor de wind. Nieuwe modellen komen er binnenkort in de vorm van de Ibiza en de Arona, de kleine SUV. Daar komt ook nog een grote SUV bij, die boven de Ateca komt te staan …

  5496 lezers

  Seat Ateca 2.0 TDI 190 4Drive: zomer en winter

  De Ateca is de succesformule waar Seat al lang naar op zoek was. De Spaanse SUV is niet alleen een verdienstelijke voorwielaandrijver, maar maakt de verwachtingen ook waar wanneer het vermogen richting …

  3827 lezers

  Seat: de toekomst is groen… en rooskleurig

  Seat doorzwom de laatste jaren woelige wateren, maar het tij lijkt eindelijk gekeerd. De Ateca, de eerste Spaanse SUV, is een schot in de roos, en binnenkort komen er nog meer nieuwe modellen aan. Wij …

  3151 lezers

  Seat op het Salon van Brussel 2017

  Het Spaanse merk heeft enkele moeilijke jaren achter de rug, maar vandaag krijgt de verkoop een sterke boost dankzij een model dat voor het eerst in Brussel te zien is.

  715 lezers