Auto
 • Autonieuws Skoda

  test

  Skoda op het Salon van Brussel 2017

  De stand van het Tsjechische merk is absoluut een bezoekje waard! Want ja, de constructeur heeft een mooi offensief aan nieuwe modellen klaar, waaronder de facelift van hun bestseller en een nieuwe SUV.

  Meer lezen

  913 lezers

  Skoda Octavia RS: meer armslag

  Bij de facelift van de Octavia is Skoda uiteraard de sportieve RS-versie niet vergeten. Die krijgt iets meer vermogen, maar alleen in de benzineversie.

  2983 lezers

  Skoda Kodiaq: grote teddybeer

  Als we zeggen dat SUV’s in de lift zitten, dan trappen we een open deur in. Maar wat als we je vertelden dat de SUV-kaarten binnen de VW-groep interessant geschud worden? Daar zit de Skoda Kodiaq, …

  24484 lezers

  Een facelift voor deze Skoda-bestseller!

  De Skoda Octavia, Tsjechiës bestseller, is al bijna vier jaar op de markt. Halverwege zijn carrière is het dus tijd voor een update. En die verandert de aanblik van de populaire gezinswagen …

  7978 lezers

  Scoop: Skoda Kodiaq Coupé

  De Skoda Kodiaq-SUV is nog maar net voorgesteld als zevenzitter, of daar zijn de eerste geruchten al. Het Tsjechische merk zou het model ook als coupé kunnen uitbrengen!

  25067 lezers

  Scoop: Skoda Superb facelift

  Lang is het niet wachten tot Skoda zich opnieuw over de Superb buigt. Volgens deze foto’s is de Tsjechische constructeur al bezig aan de gerestylede versie.

  4066 lezers

  Skoda Octavia: nieuwe motor en nieuwe details!

  De Skoda Octavia krijgt een nieuwe instap-benzinemotor. De 1.2 TSI viercilinder wordt uitgewuifd en de kleinere 1.0 TSI driecilinder komt in de plaats. Maar die is niet minder krachtig!

  7033 lezers

  Scoop: Skoda Kodiaq

  De Tsjechische constructeur liet een tijdje geleden al de naam van zijn nieuwe SUV op ons los. Die zou Kodiaq gaan heten. Nu zijn ook de eerste spyshots binnen!

  7264 lezers