Auto
 • Autonieuws Suzuki

  test

  Suzuki Baleno: van onder het stof

  Na de Ignis is de Baleno de tweede naam die Suzuki terug van onder het stof haalt. En net als de Ignis heeft deze nieuwe Baleno nog maar weinig gemeen met zijn illustere voorganger.

  Meer lezen

  1527 lezers

  Suzuki Ignis: de mini-manga

  Bij Suzuki lijken ze een tijdje geleden een doos met oude modelbenamingen teruggevonden te hebben. Nadat de Baleno opnieuw in de catalogus verscheen, maakt nu ook de Ignis zijn rentree. En die lijkt helemaal …

  1447 lezers

  Suzuki op het Salon van Brussel 2017

  Wanneer we “Suzuki” en “Autosalon” zeggen, denk je waarschijnlijk aan de charmante hostessen. Maar er zijn ook andere redenen om de stand van de Japanse constructeur te bezoeken.

  177 lezers

  Scoop: de gloednieuwe Suzuki Swift

  Als er iets op het internet staat, ben je de controle erover kwijt. Zo werd Suzuki gedwongen om na een lek de eerste foto’s van zijn vernieuwde Swift vroeger dan gepland vrij te geven.

  2755 lezers

  Een nieuwe en geinige SUV!

  Op het salon van Parijs stelt Suzuki de Ignis voor. Deze micro-SUV wordt volledig in het nieuw gestoken en krijgt nieuwe technologie.

  3364 lezers

  Een facelift voor deze miskende SUV

  Het is niet de meest glamoureuze of prestigieuze SUV, maar wel een heel capabele en aangename. Welke? De Suzuki S-Cross, die een update krijgt.

  5295 lezers

  Suzuki Vitara 1.4 S AllGrip: de dappere kamikaze

  De nieuwe Suzuki Vitara heeft zijn start niet gemist. De switch van klassieke 4x4 naar SUV werd positief onthaald, en de sympathieke Japanner blijft met zijn lage prijs en optionele vierwielaandrijving …

  7213 lezers