Auto
 • Autonieuws Volkswagen

  test

  Bijna € 60.000 voor deze oude VW Kever!

  Een hoge prijs voor een “volks-wagen”. Op de veiling van RM Sotheby’s in Parijs deze week ging deze VW Kever uit 1952 onder de hamer voor € 58.240.

  Meer lezen

  15025 lezers

  Nu zondag: bijna 300 Kevers in Brussel

  Deze zondag 12 februari vindt de “Love Bugs Parade” plaats, het traditionele treffen van Volkswagen Kever-fans. Plaats van afspraak: de Esplanade van het Jubelpark, recht tegenover Autoworld.

  1064 lezers

  Volkswagen Golf: orde op zaken

  Volkswagen moest iets doen. De referentie in het segment werd ingehaald door enkele nieuwkomers. VW heeft orde op zaken gesteld en zijn Golf een update gegeven. Daarbij zijn de Duitsers heel omzichtig …

  12003 lezers

  Scoop: Volkswagen Touareg, voor heel binnenkort!

  Volgens sommige geruchten zou de nieuwe Volkswagen Touareg begin dit jaar zijn opwachting maken. Volgens de foto’s van deze testmule zou het productiemodel inderdaad niet lang meer uitblijven.

  2670 lezers

  Volkswagen Tiguan Allspace: plaats voor zeven!

  Op de North American International Auto Show, kortweg het salon van Detroit, onthulde Volkswagen eindelijk de langere versie van zijn Tiguan. De Tiguan Allspace komt binnenkort ook naar Europa.

  4404 lezers

  Vergeten concept: Volkswagen Microbus

  Fans van de Volkswagen Transporter sprongen in 2001 een gat in de lucht: VW toonde op het salon van Detroit namelijk een concept voor een reïncarnatie van zijn iconische busje.

  3411 lezers

  Top 3: elektrische stadsauto’s

  Als er een uitverkoren speelterrein is voor elektrische auto’s, dan is het wel de stad. Een omgeving waar de beperkingen waar dit soort auto meestal last van heeft, zoals opladen, verbruik bij hoge …

  11154 lezers