Auto
 • Autonieuws Volkswagen

  test

  VW Tiguan AllSpace: met zeven thuis

  Volkswagen toonde zijn verlengde Tiguan al op het salon van Detroit, maar in Genève kregen we voor het eerst de Europese configuratie te zien.

  Meer lezen

  4570 lezers

  Scoop: Volkswagen Polo 2018

  De volgende VW Polo is voor heel binnenkort. Volgens sommige bronnen zou hij zelfs eind dit jaar onthuld kunnen worden en vanaf begin 2018 in de showrooms kunnen staan.

  4953 lezers

  Volkswagen: dit is de auto van de toekomst

  Op het salon van Genève kan je bij Volkswagen Sedric gaan bewonderen. Dit autonoom rijdende voertuig verandert het concept van een auto volledig. Pedalen of een stuur zijn er namelijk niet terug …

  3738 lezers

  Volkswagen Arteon: alle details!

  Op het salon van Genève presenteert Volkswagen zijn nieuwe slagschip: de Arteon. Het model lost de Passat CC af aan de top van het huidige gamma.

  11290 lezers

  Volkswagen Arteon: bijna zover

  Nog even geduld en we weten hoe de opvolger van de Volkswagen CC eruit zal zien. VW brengt de nieuwe versie, de Arteon, mee naar Genève.

  10920 lezers

  Nu zondag: bijna 300 Kevers in Brussel

  Deze zondag 12 februari vindt de “Love Bugs Parade” plaats, het traditionele treffen van Volkswagen Kever-fans. Plaats van afspraak: de Esplanade van het Jubelpark, recht tegenover Autoworld.

  1126 lezers

  Volkswagen Golf: orde op zaken

  Volkswagen moest iets doen. De referentie in het segment werd ingehaald door enkele nieuwkomers. VW heeft orde op zaken gesteld en zijn Golf een update gegeven. Daarbij zijn de Duitsers heel omzichtig …

  12515 lezers

  Scoop: Volkswagen Touareg, voor heel binnenkort!

  Volgens sommige geruchten zou de nieuwe Volkswagen Touareg begin dit jaar zijn opwachting maken. Volgens de foto’s van deze testmule zou het productiemodel inderdaad niet lang meer uitblijven.

  2998 lezers