Auto
 • Alles over auto's

  test

  Nissan en het alfabet

  Na 30 jaar van productie met de serie Z van Nissan(280ZX, 300ZX, ...).Nissan gaat uiteindelijk en prototype van de nieuwe serie Z in productie zetten. De verkoop is voorzien in 2002! Nog zo'n snelheidsduivel op de weg!!

  Meer lezen

  62 lezers

  De Aziaten werken aan de monovolume!

  De fameuse Toyota Previa 2.4VX, de laatste geborene van de monovolumers is een referentie geworden betreft deze materie! Knappe afwerking, gestroomlijnd, en een uitstekende wegligging! De Galaxy (FORD), …

  55 lezers

  Shumy stelt zich vragen

  Morgen, is het de GP van Duitsland(Hockenheim) en Häkkinen staat op de pole! Shumy heeft wat tegenslag de laatste tijd en toch moet hij enkele punten sprokkelen!

  103 lezers

  Ralf is er ook !

  Ralf, de broer van Michael, heeft de beste tijd neer gezet in Spanje(Estoril), 65 ronden in 1:23.103. Dit voor de Bar stal met Zonta & Darren Manning.

  64 lezers

  Shumacher wilt winnen!

  M.Shumacher wilt absoluut het seizoen van 2000 winnen en de titel al op zijn naam zetten voor de laatste GP. De andere piloten hebben alle belang van niet in de weg te staan want anders zal het stinken …

  68 lezers

  De 206 Peugeot breekt record's

  Na een anderhalf jaar van productie, is de miljoenste Peugeot 206 van de band gegaan! Knappe prestatie voor de Peugeotfabrieken !

  75 lezers

  De verrijzenis van een kampioen

  Vijf maal kampioen in GP-motor, Joey DUNLOP is gestorven op een wedstrijd in Estonië. 48 jaar, hij heeft 26 maal de TT-Le Mans gewonnen, een record.

  62 lezers

  Pirelli wereldrecord!

  En twaalf! 12 wereldrecords voor Pirelli! Voorbeeld : Je neemt een Hayabussa, volledig racing uitgerust, dan ga je uit de bol! aangelopen Km : gemiddelde : 306.594 Km/H !! 10 Km met stilstaande start …

  71 lezers

  Coulthard verkleind het puntenverschil

  Het kan niet blijven duren hé Shumy, na enkele goede tijden van Shumy zal Coulthard de race winnen! Shumy moest afhaken door een technische probleem.

  51 lezers

  Ferrari&McLaren, de snelheidsduivels

  Na de GP van Frankrijk, zal Ferrari&McLaren gemakkelijk boven hun concurenten uitsteken in het puntenklassement van de F1 met 88 en 82 punten.

  79 lezers