Auto
 • Alles over auto's

  test

  Verrassend connected-aanbod voor de Fiat Tipo

  Fiat België en Orange België werken samen aan een nieuw model: de Fiat Tipo “connected by Orange”. Die biedt een mobiel abonnement van een jaar, een tablet en een Airbox-systeem.

  Meer lezen

  462 lezers

  Opel op het Salon van Brussel 2017

  Er valt heel wat te zien op de stand van de Duitse constructeur. Van een gloednieuwe elektrische monovolume tot een concept van een kleine sportwagen.

  1488 lezers

  Mitsubishi op het Salon van Brussel 2017

  Mitsubishi pakt niet uit met grote revoluties op het Autosalon, maar met evoluties van zijn bestaande modellen. De Japanse constructeur mikt meer dan ooit op SUV’s.

  856 lezers

  Citroën SpaceTourer: groot, groter, groots

  Moderne personenwagens bieden heel wat comfort voor vijf passagiers. Maar duikt er een extra passagier op, dan sta je met de handen in het haar. Toch zijn er heel wat alternatieven op de markt. Minibusjes …

  3059 lezers

  De 18 elektrische auto’s op de markt

  Nog niet zo lang geleden waren ze nog maar met tien. Toen werden constructeurs met elektrische modellen als gek bestempeld. Vandaag staan er een twintigtal verschillende modellen in de showroom. Allemaal …

  30073 lezers

  Mazda op het Salon van Brussel 2017

  Vorig jaar dook de MX-5 voor het eerst op het Autosalon op. Dit jaar wordt de variant met stalen wegklapbaar dak de grootste attractie op de stand.

  3334 lezers

  Mini op het Salon van Brussel 2017

  De gloednieuwe Countryman wordt de aandachttrekker bij Mini. Hij werd volledig vernieuwd en lijkt wat afstand te nemen van de andere modellen.

  1463 lezers