Auto
 • Alles over auto's

  test

  Vergeten model: Maserati Mistral, de zuiverste?

  Sommigen beschouwen hem als de mooiste Maserati die ooit werd gebouwd. De Mistral is de laatste Maserati met de beroemde zescilinder-in-lijn van het merk. En in alle opzichten opmerkelijk.

  Meer lezen

  3109 lezers

  Tijd voor de eerste vliegende auto!

  En die is niet Amerikaans of Duits, maar… Nederlands! Het bedrijf V-Pal kreeg toestemming om zijn eerste vliegende auto in productie te brengen.

  3383 lezers

  Scoop: Mercedes X-Klasse

  Er wordt op verschillende plaatsen met ongeduld uitgekeken naar de pick-up van Mercedes. Die zou wel eens eind dit jaar kunnen worden voorgesteld en vanaf begin volgend jaar in de showrooms staan.

  8838 lezers

  Een nieuwe pikante stadsauto!

  Kia geeft meer details vrij van zijn nieuwe Picanto. Die is dynamischer, ruimer en meer connected dan ooit, maar verliest zijn compacte proporties niet uit het oog.

  2524 lezers

  Toyota Prius Plug-In: 1 l/100 km, een nieuw record

  Een verbruik van 1 l/100 km. Dat is het cijfer dat Toyota opgeeft voor zijn nieuwe Prius Plug-In. Een verbazingwekkend resultaat, maar het gevolg van een ijzersterke logica: hybridepionier Toyota moet …

  11646 lezers

  Komt Opel binnenkort in Franse handen?

  De Franse PSA-groep, die de merken Peugeot, Citroën en DS bezit, onderhandelt momenteel met General Motors over een eventuele overname van de merken Opel en Vauxhall. Dat berichtte het persagentschap …

  2170 lezers