Auto
 • Alles over auto's

  test

  Video: Renault Zoé e-Sport Concept, 460 pk!

  Vind je elektrische auto’s te braaf? Renault ook! 460 pk en een buizenchassis: dat moet volstaan om sportievelingen te overtuigen van elektrische auto’s. Dat gebeurt er wanneer je een Zoé koppelt aan een Formule E…

  Meer lezen

  1552 lezers

  Video: Volvo XC60 2017, alle info

  Volvo blijft zijn gamma grondig vernieuwen. Na negen jaar trouwe dienst wordt de XC60 vervangen door een gloednieuw model dat de lat bijzonder hoog legt.

  24254 lezers

  Honda Civic Type R: het beest is terug!

  Deze keer moesten we niet lang wachten voor de nieuwe Civic een sportieve variant krijgt. De Type R maakt zijn rentree en neemt enkele subtiele evoluties mee vergeleken met het vorige model.

  11227 lezers

  Een nieuwe crossover bij de Japanners!

  Dit is de Subaru XV! Het model werd in 2011 al voorgesteld, maar wordt volledig vernieuwd. Er staan heel wat nieuwigheden en klassieke features op het programma.

  1884 lezers

  Video: McLaren 720S, de nieuwe referentie?

  Deze nieuwe supercar wil de Ferrari 488 GTB en Lamborghini Huracan het vuur aan de schenen leggen. Zoals zijn naam aangeeft, is zijn vermogen niet van de poes: 720 pk!

  1428 lezers

  Nissan Qashqai: autonoom!

  Dit is het eerste product van de alliantie tussen Renault en Nissan dat richting autonoom rijden gaat. De Qashqai biedt rijhulp in files en op de snelweg.

  2895 lezers

  Audi Q8 Sport Concept: veelbelovend!

  Op het salon van Genève pakt Audi uit met een nieuwe afgeleide van zijn conceptcar Q8. Deze keer gaat de Duitse constructeur voor een sportieve versie die de voorbode kan zijn van de SQ8.

  5341 lezers

  Lexus LS 500h: Japanse summum

  Lexus onthult zijn nieuwe topmodel, de LS. Die limousine gaat de strijd aan met de Mercedes S-Klasse, Audi A8 en BMW 7-Reeks.

  2702 lezers