Auto
 • Kopen

  test

  Geflopt model: Audi A2, het verkeerde moment

  Een auto uitbrengen die zo weinig mogelijk verbruikt? Vandaag springen zowat alle constructeurs erop, maar in 1999 was het speelveld dunner bezaaid. De Audi A2 was een van die spelers, maar bereikte nooit het succes dat hij verdiende.

  Meer lezen

  2171 lezers

  Milieuvriendelijke auto’s: de fiscale voordelen

  Wil je een nieuwe auto kopen en tegelijk aan het milieu denken? Dan zijn milieuvriendelijke auto’s het antwoord. Wij bekijken de fiscale voordelen van deze auto’s in de verschillende gewesten.

  3028 lezers

  Top 6: sportieve grote SUV’s

  Deze mastodonten zijn wellicht de minst politiek correcte machines op de markt. En toch deed dit segment het nog nooit zo goed. Al deze modellen sprinten van 0 tot 100 km/u in minder dan 5 seconden.

  3766 lezers

  Vergeten model: Maserati Mistral, de zuiverste?

  Sommigen beschouwen hem als de mooiste Maserati die ooit werd gebouwd. De Mistral is de laatste Maserati met de beroemde zescilinder-in-lijn van het merk. En in alle opzichten opmerkelijk.

  3109 lezers

  Geflopt model: MG C, een slecht goed idee

  De MGB kent iedereen, als een van de meest verkochte oldtimers. De homogene en aangename sportwagen heeft alleen een licht gebrek aan longinhoud. Waarom kende deze zescilinder dan geen succes?

  4210 lezers

  Vergeten model: Renault Clio Williams

  In de jaren 90 deed hij heel wat hoofden van jonge sportwagenfans draaien. Met zijn vergulde velgen, prestigieuze logo en tweelitermotor is de Clio Williams intussen uitgegroeid tot een verzamelobject.

  3083 lezers

  Triumph Stag: het geflopte model

  In de jaren 70 wilde Triumph met zijn V8 cabriolet voet aan de grond krijgen op de Amerikaanse markt. Helaas liep dat niet zoals gepland, en daar was één reden voor: de motor.

  2506 lezers