Auto
 • Dreamcars

  test

  Scoop: Bentley Continental GT

  Onze fotografen wisten de volgende generatie van de Bentley Continental GT opnieuw te betrappen. Dit prototype was aanzienlijk minder gecamoufleerd dan de vorige testmules.

  Meer lezen

  891 lezers

  De Jaguar F-Type krijgt een viercilinder!

  Er wordt al lang gefluisterd over een instapversie voor de Jaguar F-Type. Die is nu eindelijk officieel onthuld en heeft verrassend genoeg een viercilinder in de neus.

  2483 lezers

  Scoop: Mercedes SL wordt sportiever dan ooit

  De volgende generatie van de Mercedes SL wordt sportiever dan ooit tevoren! De constructeur wil namelijk terugkeren naar de basis door een auto te ontwikkelen die opnieuw de kwaliteiten van de allereerste …

  3358 lezers

  Jeep lanceert de krachtigste SUV ter wereld!

  Vergeet de Mercedes-AMG GLE 63, BMW X5 M, Porsche Cayenne Turbo S en zelfs de Bentley Bentayga W12: deze Jeep Grand Cherokee Trackhawk veegt de vloer aan met alle SUV’s van het moment!

  6666 lezers

  Video Mercedes-AMG GLC 63 4Matic: explosief

  We hadden al een vermoeden dat Mercedes het niet zou laten bij de GLC 43 AMG met zijn biturbo-V6 van 367 pk als enige sportieve versie van zijn SUV. Bij deze dus zijn sterke broer, met twee cilinders …

  3577 lezers

  Vergeten concept: Ferrari GG50, de gezinswagen

  In 2005 vierde Giorgetto Giugiaro, de toenmalige baas van Italdesign, zijn vijftigste verjaardag in het domein van het autodesign. Voor die gelegenheid deed Giorgetto zichzelf een plezier met een Ferrari-ontwerp.

  3238 lezers