Auto
 • Economisch nieuws

  test

  Komt Opel binnenkort in Franse handen?

  De Franse PSA-groep, die de merken Peugeot, Citroën en DS bezit, onderhandelt momenteel met General Motors over een eventuele overname van de merken Opel en Vauxhall. Dat berichtte het persagentschap Reuters en werd intussen bevestigd door PSA zelf.

  Meer lezen

  2092 lezers

  Deze Renault 5 is een fortuin waard!

  Deze week organiseerde RM Sotheby’s een veiling op het Rétromobile-salon in Parijs. Naast heel wat andere monsters passeerde deze Renault 5 Turbo 2 onder de hamer… voor € 89.600.

  14933 lezers

  Top 10: de meest verkochte merken in België in 2016

  Bij het begin van een nieuw jaar wordt de balans van het vorige opgemaakt. In 2016 werden er 539.519 nieuwe voertuigen ingeschreven. Dat is bijna 8% meer dan het jaar voordien. De cijfers van de Belgische …

  26717 lezers

  Nissan koopt Mitsubishi

  Nissan wordt voor 34% eigenaar van Mitsubishi. Het Japanse merk komt dus bij de alliantie Nissan-Renault en krijgt een nieuwe CEO: Carlos Ghosn.

  3181 lezers

  Honda is terug in vorm!

  Jarenlang leek de kleine Japanse constructeur een onopgemerkt bestaan te leiden naast de zwaargewichten op onze markt. Maar zijn recente productoffensief geeft het merk vleugels!

  3238 lezers

  Gentse Volvo-fabriek op zoek naar personeel

  De fabriek van de Zweedse constructeur Volvo in ons land, Volvo Car Gent, zal dit jaar 16.000 auto’s meer bouwen dan oorspronkelijk gepland. Daarvoor is de fabriek dringend op zoek naar extra personeel.

  1628 lezers

  Ford investeert 26,5 miljoen euro in Lommel

  Autoconstructeur Ford investeerde de afgelopen vijf jaar 26,5 miljoen euro in Lommel Proving Ground, het testcentrum van het merk in de provincie Limburg. Op die manier wil Ford investeren in de toekomst …

  4804 lezers

  15 nieuwe McLarens tegen 2022

  McLaren kondigt groot nieuws aan. Het Britse bedrijf wil namelijk stevig investeren in zijn straatwagens en belooft maar liefst vijftien nieuwe modellen, waaronder een nieuwe F1. We overlopen de plannen …

  2135 lezers