Auto
 • Spynieuws

  test

  Scoop: BMW X5

  De huidige X5 kwam in 2013 op de markt en is dus nog niet echt oud. Toch werkt BMW al aan zijn opvolger. De X5 zal volgend jaar in het nieuw worden gestoken, met een nieuw platform.

  Meer lezen

  1228 lezers

  Scoop: Seat Ateca Cupra

  Het prototype dat onze fotografen deze keer op de Nürburgring betrapten, zou wel eens de voorbode kunnen zijn van een sportieve Ateca: de Cupra.

  969 lezers

  Scoop: Volkswagen Golf 8

  De zevende Golf is nog maar goed en wel gefacelift, of de Duitse ingenieurs zijn al bezig aan de volgende generatie van de beroemdste compacte auto ter wereld.

  13335 lezers

  Scoop: Range Rover Velar SVR

  Hij is nog niet eens op de markt, maar er is al een gepeperde versie onderweg! Land Rover is momenteel druk bezig de radicale SVR-versie van zijn Velar te testen.

  2418 lezers

  Scoop: Audi Q6 e-tron, de Belgische SUV

  Twee elektromotoren, bijna 500 pk en een productie in ons eigen land. Dat heeft Audi in petto voor de toekomstige Q6 e-tron. Die zou vanaf volgend jaar in productie gaan.

  6127 lezers

  Scoop: Bentley Continental GT

  Onze fotografen wisten de volgende generatie van de Bentley Continental GT opnieuw te betrappen. Dit prototype was aanzienlijk minder gecamoufleerd dan de vorige testmules.

  3045 lezers

  Scoop: Audi Q5 RS

  Zal Audi een “heavy metal”-versie durven ontwikkelen van zijn Q5? De geruchten laten dat alvast geloven. Met de motor van de RS5 onder de kap kan deze versie de referentie in het genre in …

  6296 lezers

  Scoop: Tesla Model 3

  In juli zou het eindelijk zover zijn. Dan komt Tesla’s langverwachte derde model, dat toepasselijk genoeg gewoon “Model 3” zal heten. De Model 3 wordt het Californische instapmodel, …

  13774 lezers

  Scoop: Mercedes SL wordt sportiever dan ooit

  De volgende generatie van de Mercedes SL wordt sportiever dan ooit tevoren! De constructeur wil namelijk terugkeren naar de basis door een auto te ontwikkelen die opnieuw de kwaliteiten van de allereerste …

  3584 lezers

  Scoop: BMW 1-Reeks gaat voor revolutie!

  Uiterlijk zou de nieuwe 1-Reeks niet al te veel verschillen van de huidige generatie. Maar onderhuids verandert hij radicaal! De 1-Reeks stapt namelijk van achterwielaandrijving over op voorwielaandrijving.

  27438 lezers