Auto
 • Premières

  test

  Alfa Romeo Giulia Veloce: de burgerlijke sportieveling

  Alfa Romeo haalt een historische benaming uit de vriezer voor een nieuwe sportieve variant van zijn Giulia. Die moet niet concurreren met de sensationele Quadrifoglio Verde, maar een compromis vormen tussen de klassieke en de sportieve versie.

  Meer lezen

  3971 lezers

  Honda Civic 2017: zwarte band!

  Dit is de tiende generatie van de Honda Civic. Na twee modelgeneraties die manga-geïnspireerd leken te zijn, toont Honda een sportievere auto die rijplezier vooropstelt. Opdracht geslaagd?

  4650 lezers

  Skoda Octavia: de tussentijdse facelift

  Het is de norm bij zowat alle constructeurs: halverwege hun carrière krijgen modellen een lichte opfrisbeurt. Maar onder de make-up zitten er welgekomen evoluties. Het motoraanbod neemt (lichtjes) …

  5433 lezers

  Toyota Prius Plug-In: 1 l/100 km, een nieuw record

  Een verbruik van 1 l/100 km. Dat is het cijfer dat Toyota opgeeft voor zijn nieuwe Prius Plug-In. Een verbazingwekkend resultaat, maar het gevolg van een ijzersterke logica: hybridepionier Toyota moet …

  11732 lezers

  Mini Countryman: fors gegroeid!

  Mini heeft nog nooit zulke grote auto gebouwd. Maar dat is niet de enige evolutie, want vergeleken met het vorige model ziet deze generatie er veel avontuurlijker uit. Een overtuigende update?

  3964 lezers

  Hyundai i30: de Golf in het vizier

  Hyundai besteedde aandacht aan de details. De nieuwe i30 moet voor de Koreaanse constructeur zo perfect mogelijk zijn. Het doel? De referenties van het segment aanvallen. Opdracht volbracht?

  3953 lezers

  Toyota C-HR: waanzinnig rationeel

  Ze hebben het gedurfd! Het concept ging niet onopgemerkt voorbij op de salons, maar het productiemodel zal op straat zeker opvallen. Toch is de C-HR onder zijn extraverte uiterlijk behoorlijk rationeel…

  14478 lezers

  Audi R8 Spyder: allegro molto vivace!

  De Catalaanse bergen zinderen nog na van onze motorklanken. Met de haren in de wind, een V10 achter je en een chassis dat aan de grond kleeft: de R8 Spyder neemt je snel mee naar de zevende autohemel.

  1584 lezers

  Audi TT RS: de muzikale mixer

  De klank van een vijfcilinder met 400 pk en 480 Nm, en 0-100 km/u in 3,7 seconden. De RS-versie van de TT is er duidelijk niet alleen voor de show. Hij brengt je ook aan het duizelen!

  7255 lezers