Op zondag 24 januari 2016 om 19u00 zal het 94ste Auto- en Motorsalon van Brussel voor de laatste keer zijn deuren sluiten. De balans is erg positief: meer dan een half miljoen bezoekers brachten een bezoek!

Het resultaat stemt de organisator (FEBIAC) erg tevreden, ondanks het feit dat dit aantal 4% lager ligt dan het aantal bezoekers van het vorige ‘grote’ salon in 2014. De terreurdreiging noopte de organisatie tot extra veiligheids- en controlemaatregelen en heeft vast ook wel een aantal bezoekers weerhouden om naar Brussels Expo te komen. Onterecht overigens, want het aantal beveiligingsagenten waren steeds voldoende om alles vlot en comfortabel te laten verlopen.

“Wij hopen dat het succes van het Salon het imago van Brussel opnieuw herstelt. Maar in de eerste plaats hopen wij dat onze bezoekers overtuigd zijn geraakt van de inspanningen van de auto- en motorconstructeurs om steeds betere, schonere en veiligere voertuigen te bouwen. Het aantal innovaties dat op dit Salon te ontdekken viel, was immers indrukwekkend.” stelt Pierre Lalmand, directeur-generaal van het Salon.

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.