Het Salon van Brussel is, zeker in de “kleinere” editie voor bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen, internationaal niet het belangrijkste salon. Ook al trekt het dus meestal nauwelijks wereldpremières, toch kan je er enkele terugvinden…
Francois Piette
06/01/2017

Skoda Octavia Facelift

Skoda maakt van de gelegenheid gebruik om op het Salon van Brussel zijn gefacelifte belangrijkste model voor te stellen. De facelift is redelijk verregaand, en omvat onder meer een gewijzigde voorkant, een gereviseerd multimediasysteem, nieuwe rijhulpsystemen en krachtigere motoren.

Fiat 500X

Na zijn belangrijkste model herwerkt te hebben, de 500, buigt Fiat zich over de crossoverversie, de “X”. De wijzigingen blijven bijzonder discreet, maar er staan nieuwe technologieën en nieuwe motoren op het programma.

Jeep Grand Cherokee

Deze nieuwe versie van de Grand Cherokee kiest voor een modernere en meer “premium” stijl dankzij een agressievere voorkant met hertekende grille en nieuwe bumpers, en een volledig vernieuwde lichtsignatuur.

Jaguar F-Type

Jaguars mooie en pittige sportwagen krijgt een gelegenheidsfacelift. De details zijn nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte!

Renault Kangoo Z.E.

Het beste zit binnenin: onder een ongewijzigde verpakking stopt Renault een gereviseerde batterij met een rijbereik van 270 km, oftewel 100 km meer dan voordien.

Beleef het Autosalon vanuit je luie zetel

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.