Autosalon Brussel 2017
 • test

  SsangYong op het Salon van Brussel 2017

  Dit mag dan een merk zijn dat niet zo echt bekend is bij het grote publiek, toch heeft deze kleine Koreaanse fabrikant enkele pareltjes in zijn gamma.

  Meer lezen

  607 lezers

  Skoda op het Salon van Brussel 2017

  De stand van het Tsjechische merk is absoluut een bezoekje waard! Want ja, de constructeur heeft een mooi offensief aan nieuwe modellen klaar, waaronder de facelift van hun bestseller en een nieuwe SUV.

  909 lezers

  Seat op het Salon van Brussel 2017

  Het Spaanse merk heeft enkele moeilijke jaren achter de rug, maar vandaag krijgt de verkoop een sterke boost dankzij een model dat voor het eerst in Brussel te zien is.

  249 lezers

  Porsche op het Salon van Brussel 2017

  De gloednieuwe Panamera trekt de aandacht bij de Duitsers. De volledig vernieuwde luxeberline is voorzien van de meest recente technologie. Maar dat is niet alles…

  941 lezers

  Opel op het Salon van Brussel 2017

  Er valt heel wat te zien op de stand van de Duitse constructeur. Van een gloednieuwe elektrische monovolume tot een concept van een kleine sportwagen.

  1488 lezers

  Mitsubishi op het Salon van Brussel 2017

  Mitsubishi pakt niet uit met grote revoluties op het Autosalon, maar met evoluties van zijn bestaande modellen. De Japanse constructeur mikt meer dan ooit op SUV’s.

  856 lezers

  Mazda op het Salon van Brussel 2017

  Vorig jaar dook de MX-5 voor het eerst op het Autosalon op. Dit jaar wordt de variant met stalen wegklapbaar dak de grootste attractie op de stand.

  3322 lezers

  Mini op het Salon van Brussel 2017

  De gloednieuwe Countryman wordt de aandachttrekker bij Mini. Hij werd volledig vernieuwd en lijkt wat afstand te nemen van de andere modellen.

  1463 lezers