Autosalon Brussel 2017
 • test

  Ferrari op het Salon van Brussel 2017

  Het legendarische merk zal goed vertegenwoordigd zijn op het Autosalon van Brussel 2017 en brengt een model mee dat zonder twijfel dé ster van de "Dream Cars"-tentoonstelling zal worden.

  Meer lezen

  1248 lezers

  Suzuki op het Salon van Brussel 2017

  Wanneer we “Suzuki” en “Autosalon” zeggen, denk je waarschijnlijk aan de charmante hostessen. Maar er zijn ook andere redenen om de stand van de Japanse constructeur te bezoeken.

  165 lezers

  Toyota op het Salon van Brussel 2017

  Toyota zet zwaar in op dit Autosalon! Vergeet zijn stand dus zeker niet te bezoeken, want de Japanner heeft een pak primeurs in de aanbieding, te beginnen met een bijzondere SUV!

  529 lezers

  Skoda op het Salon van Brussel 2017

  De stand van het Tsjechische merk is absoluut een bezoekje waard! Want ja, de constructeur heeft een mooi offensief aan nieuwe modellen klaar, waaronder de facelift van hun bestseller en een nieuwe SUV.

  3316 lezers

  Volvo op het Salon van Brussel 2017

  Het Zweedse merk heeft tegenwoordig zeer sterke argumenten om de vaste klanten van het traditionele Duitse trio te verleiden, zowel met een berline, een break of een SUV!

  960 lezers

  Tesla op het Salon van Brussel 2017

  De zeer atypische fabrikant uit Carlifornia blijft ons verrassen. Tesla koos zowaar het Salon van Brussel om zijn langverwachte Model X voor te stellen.

  4658 lezers

  Smart op het Salon van Brussel 2017

  De derde generatie van de Smart toont dat het concept eindelijk volwassen is geworden. Vandaag beschikt het merk over een samenhangend gamma dat verder uitbreidt. Op het Autosalon vind je twee nieuwe …

  317 lezers