Moto
 • Richa Spirit C-Change: High Tech materialen !
 • Richa Spirit C-Change: High Tech materialen !

  richa spirit c-change: high tech materialen !
  richa spirit c-change: high tech materialen !
  richa spirit c-change: high tech materialen !
  richa spirit c-change: high tech materialen !

  Dit is echt een vest voor alle weersomstandigheden. De nieuwe Richa Spirit C-Change berust op het “Biotonic Climate” concept. Het vest is 100% water- en winddicht, heeft een warme ondervest, is soepel, en bijzonder aangenaam om te dragen.

  C-Change by Schoeller

  De Richa Spirit C-Change werd ontworpen voor wie zowel bij koud als warm weer enkel met het beste van het beste wil op het gebied van comfort en veiligheid tevreden is. Om dit doel te bereiken gebruikt Richa C-Change textiel van Shoeller (de uitvinder van de Kevlar). Het is een uiterst sterk materiaal, dat niet zwaarder word als het nat is. De C-Change technologie doet beroep op een membraan dat werkt op het principe van een dennenappel. Als het warm is of als we actief zijn, gaat de structuur open. Als we minder actief zijn of als het  koud is sluit de structuur zich en zorgt het voor een betere isolatie.

  Compleet

  Richa heeft een ondervest voorzien dat  eventueel ook alleen gedragen kan worden. Uiteraard werd ook hier het nodige gedaan op het gebied van veiligheid. Tal van CE gehomologeerde beschermingsonderdelen werden gebruikt voor ellebogen, schouders en rug. Richa heeft ook aan de praktische aspecten van de vest gedacht met bijvoorbeeld vier zakken aan de buitenkant, twee aan de binnenkant en een voor de GSM. De Spirit C-Change is beschikbaar vanaf 450 € en is verkrijgbaar in vier kleuren (blauw, zwart, grijs/zwart en zwart/fluo) en maten van een S tot een 8XL.

  Broek

  Richa brengt tegelijk ook een bijpassende broek met C-Change technologie op de markt. Deze broek is uitgerust met een uitneembare thermische voering, twee laterale broekzakken, gehomologeerde kniebeschermers en reflecterende onderdelen voor een betere zichtbaarheid in het donker. De broek (350 €) is beschikbaar in het zwart of zwart met grijs in de maten S tot 5XL en verschillende beenlengtes zonder extra kost.
   

  Tekst :

  Foto's : Manufacturer

  Meer info : Richa

  Geef je mening!

  Nieuws & tests