13.250 <span>De kilometerhistoriek van dit voertuig is voldoende gedetailleerd in de databank van Car-Pass vzw.&nbsp;<br>De meegedeelde kilometerstanden van dit voertuig lopen gestaag op met de tijd, met inbegrip van de kilometerstand vermeld in de advertentie.&nbsp;</span><span><br>Koop je een tweedehandsauto of lichte bestelwagen? Dan is de verkoper wettelijk verplicht jou een Car-Pass te overhandigen.&nbsp;</span><span><br>Car-Pass vzw is niet aansprakelijk voor enige schade die volgt uit de mededeling van foutieve gegevens door de adverteerder.&nbsp;</span><span><br>Voor meer info: <a target="_blank" rel="nofollow" href="http://www.car-pass.be">www.car-pass.be</a></span>
99.700 km
2010

390L (136 pk) TOURING

E-mail

Specificaties

Merk BMW
Model 318
Koetswerk Break
Geregistreerd op 08/2010
Aantal kilometer 99.700 km
Brandstof Diesel
Versnelling Manueel
Prijs 13.250
Staat Perfecte staat
Garantie Geen
Gekeurd Nee
BTW Niet aftrekbaar
3910 Neerpelt
ABS
Airbag bestuurder
Airbags lateraal
Airbag passagier
Airconditioning manueel
Radio-CD
Metaalkleur
Stuurbekrachtiging
Mistlampen vooraan
Lichtmetalen velgen
Radio/cassette
Centrale vergrendeling
Elektrische ruiten
Multifunctioneel stuur
Onderhoudshandleiding
Cruise Control
Centrale armsteun vooraan
Regensensor
USB aansluiting
Handsfree kit - Bluetooth
Isofix

Kwaliteitslabel

<span>De kilometerhistoriek van dit voertuig is voldoende gedetailleerd in de databank van Car-Pass vzw.&nbsp;<br>De meegedeelde kilometerstanden van dit voertuig lopen gestaag op met de tijd, met inbegrip van de kilometerstand vermeld in de advertentie.&nbsp;</span><span><br>Koop je een tweedehandsauto of lichte bestelwagen? Dan is de verkoper wettelijk verplicht jou een Car-Pass te overhandigen.&nbsp;</span><span><br>Car-Pass vzw is niet aansprakelijk voor enige schade die volgt uit de mededeling van foutieve gegevens door de adverteerder.&nbsp;</span><span><br>Voor meer info: <a target="_blank" rel="nofollow" href="http://www.car-pass.be">www.car-pass.be</a></span>
De kilometerhistoriek van dit voertuig is voldoende gedetailleerd in de databank van Car-Pass vzw. 
De meegedeelde kilometerstanden van dit voertuig lopen gestaag op met de tijd, met inbegrip van de kilometerstand vermeld in de advertentie. 

Koop je een tweedehandsauto of lichte bestelwagen? Dan is de verkoper wettelijk verplicht jou een Car-Pass te overhandigen. 

Car-Pass vzw is niet aansprakelijk voor enige schade die volgt uit de mededeling van foutieve gegevens door de adverteerder. 

Voor meer info: www.car-pass.be
Unieke kans!
Weg wegens medische redenen: BMW 319d in mineralgrau hoogglanslak, met volledig ingevuld onderhoudsboekje en historiek van BMW.
Wagen steeds binnen geparkeerd
Prima onderhouden interieur (zwart sensatec)
lichtmetalen velgen en alu kader
125 g/km CO2-uitstoot
Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.