10.000 <span>De kilometerhistoriek van dit voertuig is voldoende gedetailleerd in de databank van Car-Pass vzw.&nbsp;<br>De meegedeelde kilometerstanden van dit voertuig lopen gestaag op met de tijd, met inbegrip van de kilometerstand vermeld in de advertentie.&nbsp;</span><span><br>Koop je een tweedehandsauto of lichte bestelwagen? Dan is de verkoper wettelijk verplicht jou een Car-Pass te overhandigen.&nbsp;</span><span><br>Car-Pass vzw is niet aansprakelijk voor enige schade die volgt uit de mededeling van foutieve gegevens door de adverteerder.&nbsp;</span><span><br>Voor meer info: <a target="_blank" rel="nofollow" href="http://www.car-pass.be">www.car-pass.be</a></span>
129.585 km
2008

CDI 200 classic

E-mail

Specificaties

Merk MERCEDES-BENZ
Model C 200
Koetswerk Berline
Geregistreerd op 05/2008
Aantal kilometer 129.585 km
Brandstof Diesel
Versnelling Manueel
Prijs 10.000
Staat Perfecte staat
Garantie Geen
Gekeurd Nee
BTW Niet aftrekbaar
Scheldekouter Scheldekouter 43 Ronse
ABS
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airconditioning manueel
Alarm
Radio-CD
Stuurbekrachtiging
Mistlampen vooraan
Lichtmetalen velgen
Radio/cassette
Elektrische zetelverstelling
Navigatie (GPS)
Centrale vergrendeling
Elektrische ruiten
Verduisterde achterruiten
Multifunctioneel stuur
Boordcomputer
Onderhoudshandleiding
Centrale armsteun vooraan
Adaptieve remlichten
Handsfree kit - Bluetooth

Kwaliteitslabel

<span>De kilometerhistoriek van dit voertuig is voldoende gedetailleerd in de databank van Car-Pass vzw.&nbsp;<br>De meegedeelde kilometerstanden van dit voertuig lopen gestaag op met de tijd, met inbegrip van de kilometerstand vermeld in de advertentie.&nbsp;</span><span><br>Koop je een tweedehandsauto of lichte bestelwagen? Dan is de verkoper wettelijk verplicht jou een Car-Pass te overhandigen.&nbsp;</span><span><br>Car-Pass vzw is niet aansprakelijk voor enige schade die volgt uit de mededeling van foutieve gegevens door de adverteerder.&nbsp;</span><span><br>Voor meer info: <a target="_blank" rel="nofollow" href="http://www.car-pass.be">www.car-pass.be</a></span>
De kilometerhistoriek van dit voertuig is voldoende gedetailleerd in de databank van Car-Pass vzw. 
De meegedeelde kilometerstanden van dit voertuig lopen gestaag op met de tijd, met inbegrip van de kilometerstand vermeld in de advertentie. 

Koop je een tweedehandsauto of lichte bestelwagen? Dan is de verkoper wettelijk verplicht jou een Car-Pass te overhandigen. 

Car-Pass vzw is niet aansprakelijk voor enige schade die volgt uit de mededeling van foutieve gegevens door de adverteerder. 

Voor meer info: www.car-pass.be
CDI 200 classic
Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.