Deze unieke Rolls-Royce Wraith staat te koop op VROOM.be!

Deze uitzonderlijke creatie is het werk van een Belgisch bedrijf!

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 28 april 2022
  • Aankoop

Dit unieke exemplaar van de Rolls-Royce Wraith is Belgisch! Gedeeltelijk althans… Het design van deze ongelooflijke creatie is van de hand van de Nederlander Niels Van Roij en het vakkundige werk van het Luikse bedrijf Carat Duchatelet. Je herkent er een elegante Wraith coupé in, behalve dat die voorzien is van een shooting brake-koetswerk. Het geleverde werk is uitstekend, je zou denken dat deze auto rechtstreeks uit de fabriek komt. En niet zonder reden, want er waren 18 maanden en 2.500 uren nodig om tot dit resultaat te komen!

Heel spaarzaam gebruikt

Herinner je je nog dat we het over deze auto hadden in september 2020? Zijn vorige eigenaar heeft blijkbaar niet veel kunnen genieten van het in augustus van hetzelfde jaar geleverde exemplaar. De teller staat op amper 17.800 kilometer, waarvan er 200 gereden werden met het shooting brake-koetswerk. 

Een prijs die even uniek is als de auto

Hoewel Carat Duchatelet zes andere exemplaren wilde bouwen, is dit exemplaar uiteindelijk het enige dag er is. Destijds werd de prijs niet bekendgemaakt, maar vandaag weten we dat je voor deze unieke Rolls-Royce € 495.000 moet overhebben! Is dat volgens jou een terechte prijs, gezien het vele werk dat geleverd werd, zijn look, zeldzaamheid en zijn zwart-geel en rode kantje?

Op zoek naar een nieuwe wagen?

Ben jij op zoek naar een Rolls-Royce? Kies uit meer dan 30.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste Rolls Royce-zoekertjes nu hier:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.
Foto's ©: Classic Youngtimers Consultancy.

Aanbevolen advies voor jou

Meer adviezen
Koopje van het moment: Jaguar S-Type, een Jag voor minder dan €3.000!

Koopje van het moment: Jaguar S-Type, een Jag voor minder dan €3.000!

Ja, je kan al met een Jaguar rijden voor een zeer schappelijke prijs. Maar is dat wel een goed idee?

Ooit van een ‘autoplant’ gehoord?

Ooit van een ‘autoplant’ gehoord?

Audi België heeft samen met Daniel Ost, de Belgische meesterbloemist, een prototype ontwikkeld om een plant in de auto te houden. Als het idee aanslaat bij de klanten, zal dit plantje ook aangeboden worden als accessoire.

TVR Cerbera Speed 12: de Heilige Graal staat te koop!

TVR Cerbera Speed 12: de Heilige Graal staat te koop!

Ben je van het onverschrokken type? Goed nieuws: de enige TVR Cerbera Speed 12 met goedkeuring voor de openbare weg staat te koop. Zonder overdrijven een unieke kans!

Tesla heeft een contactloos testcentrum in Zweden!

Tesla heeft een contactloos testcentrum in Zweden!

Het is gemakkelijker dan ooit om een Model S, 3, X of Y te testen. Je moet enkel een afspraak maken op de site van Tesla, ter plaatse eens bellen en je bent binnen.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 56.181
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 33.490
2021
19.500 km