Tesla-baas Elon Musk heeft op Twitter verklapt dat de grote update 9.0, die over 4 weken naar alle Tesla’s wordt uitgestuurd, een aantal klassieke games uit het repertoire van Atari zal bieden.

Jean-François Christiaens
03/08/2018

Elon Musk en Tesla staan erom bekend dat ze kleine grapjes verbergen in het infotainmentsysteem van hun elektrische auto’s. Na het Star Wars-scherm met hyperspace-effect en het James Bond-effect waarbij de Tesla op het scherm werd vervangen door de Lotus Esprit S1-duikboot uit de film “The Spy Who Loved Me” zouden nu Atari-games opduiken.

Klassiekers

Zoals Musk op zijn Twitteraccount aangaf, zal de nieuwe en grote update 9.0 van begin september namelijk klassieke Atari-games bieden. Wij dromen alvast van een versie van “Space Invaders”, “H.E.R.O.” of “Mission Command”. De grote baas van Tesla en Space X heeft echter nog niet willen verklappen of deze games ook tijdens het rijden zullen kunnen worden geactiveerd. Maar om te vermijden dat bestuurders “Pole Position” zouden gaan naspelen in het echte verkeer, hopen we dat dit niet het geval zal zijn. Wie het scherm van zijn Model S, 3 of X in een Atari 2600-console wil veranderen, moet in elk geval gewoon nog een week of vier geduld koesteren.

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
;