Hoe kan Morgan zijn 3 Wheeler nog eens onder de aandacht brengen? Door er een bestelwagen van te maken, bijvoorbeeld.
Pierre-Benoît Sepulchre
1/02/2017 16:05:25

Het Britse Morgan Motor Company werd opgericht in 1910, en maakte sportieve roadsters met de hand, aangezien er geen enkele montageband in het bedrijf was. Sinds 1936 wordt elke auto volgens hetzelfde procedé gemaakt. Uitzonderlijk in de huidige auto-industrie.

Naast de klassieke roadsters (met onder meer de Plus 4 en Plus 8) en de bijzondere Aero 8, blies Morgan nieuw leven in een model dat werd gebouwd tussen 1910 en 1952: de 3 Wheeler. De kleine tweezitter heeft – zoals zijn naam aangeeft – drie wielen: twee vooraan, een achteraan. De nieuwe versie is vooral bedoeld voorliefhebbers van uitzonderlijke auto’s. Maar Morgan herinnert er ons aan dat deze 3 Wheeler in het verleden ook als bestelwagen werd gebouwd.

Om de schijnwerpers opnieuw op zijn model te richten, zette de constructeur een originele foto op de sociale netwerken, waarop een 3 Wheeler werd omgebouwd tot een soort kleine bestelwagen. Perfect op maat voor bedrijven die een reclamevoertuig zoeken dat uit de band springt. Of voor kleine leveringen in de stad. Zal hij te zien zijn op het aankomende salon van Genève?

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
;