Acteur Johnny Depp stevent af op het bankroet, en moet misschien binnenkort zijn autocollectie afstaan.
Pierre-Benoît Sepulchre
2/02/2017 11:43:24

Zelfs wanneer je goed verdient, mag je niet meer uitgeven dan je binnenkrijgt. Door twintig jaar lang ongeveer twee miljoen dollar per maand uit te geven, staat Johnny Depp vandaag op de rand van het bankroet.

Die verrassende informatie werd vrijgegeven door The Management Group, een patrimoniumbeheerder die de superster probeert aan te sporen zijn openstaande schulden te betalen.

Depp, die midden jaren 80 doorbrak met 21 Jump Street¸ zou niet minder dan 75 miljoen dollar verbrast hebben door veertien huizen te kopen, waaronder een kasteel in Frankrijk op een domein van meer dan 18 hectare, meerdere huizen in Hollywood, een loft in het centrum van Los Angeles, een boerderij in Kentucky, maar ook een jacht en een indrukwekkende collectie van 45 luxewagens.

The Management Group bevestigt dat het de acteur meerdere keren tevergeefs heeft geprobeerd te verhinderen om geld uit te geven. Depp moet het bedrijf nog 4,2 miljoen dollar. Dat bedrijf moest een procedure opstarten tegen de acteur en een van zijn eigendommen in beslag nemen om zijn schulden te vereffenen. De acteur zou ook meerdere van zijn bolides van de hand moeten doen om opnieuw geld in het laatje te brengen.

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
;