Er staat een op maat gemaakte Cadillac te koop die nog van de nieuwe Amerikaanse president is geweest!

Pierre-Benoît Sepulchre
5/03/2017 9:38:57

In 1988 liet Donald Trump, die toen al flink in de warme was zat, een Cadillac op maat maken. De zakenman wou een Cadillac met zijn naam erop lanceren op de Amerikaanse markt en beloofde om er 50 te bestellen, wat hem recht gaf op een uniek exemplaar in zijn soort. Maar toen puntje bij paaltje kwam, kocht hij er slechts één… 29 jaar later staat deze zwarte limousine te koop in een veiling door Severnale Cars Ltd in het Verenigd Koninkrijk.

De limo heeft vandaag ongeveer 72.000 kilometer op de teller staan en heeft al een paar eigenaars gehad. In 1991 kwam hij naar het Verenigd Koninkrijk en zijn meest recente eigenaar kocht hem in 1997.

De inrichting van de Cadillac sluit nauw aan bij de opzichtige smaak van Trump. De deurpanelen zijn namelijk grotendeels met hout bekleed, terwijl de rest van het interieur met tapijt is bedekt. Uiteraard zijn een televisie en een minibar aanwezig, terwijl het meubilair gouden stiknaden heeft. Heel wat andere elementen zijn trouwens ook in dat laatste edelmetaal gemaakt: een logo bovenaan de belangrijkste achterbank en een aantal op maat gemaakte accessoires.

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
;