Maar er is niet genoeg voor iedereen!
Pierre-Benoît Sepulchre
19/04/2017 12:18:24

Bij de Belgische en Luxemburgse BMW-dealers verschijnen er twee bijzonder beperkte reeksen van de BMW M3 en M4. Die heten Telesto en Avus, en zijn gebaseerd op de modellen met Competition Pack (die 450 pk ontwikkelen). De speciale reeksen werden samen met het BMW M Individual-departement en diens Special Request-afdeling ontwikkeld.

De modellen worden alleen op de Belgische en Luxemburgse markt uitgebracht. De M3 en M4 Telesto krijgen een specifiek grijze koetswerkkleur, Grigio Telesto, die zijn naam haalt uit de Griekse mythologie. Van de M3 en de M4 zullen er elk maar 20 exemplaren worden geproduceerd. Er is dus zeker niet genoeg voor iedereen…

De andere speciale reeks heet Avus, en daar worden amper… 10 exemplaren van gebouwd. Zij krijgen allemaal een koetswerkkleur die Avusblau heet. Een bekende naam bij de Beierse constructeur, want de kleur werd in het verleden al vaker gebruikt. Avus verwijst bovendien naar het oude Berlijnse circuit, dat vandaag omgebouwd is tot snelweg.

De 50 exemplaren zijn weliswaar alleen te koop in België en Luxemburg, maar niets neemt weg dat Fransen, Zwitsers, Nederlanders en zelfs Duitsers even tot hier kunnen komen om er een te bestellen!

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
;