BMW i Vision Dee concept: boordevol technologie

Hij beschikt onder andere over een XXL head-up display dat we vanaf 2025 ook zouden moeten terugvinden in de ‘Neue Klasse’.

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 05 januari 2023
  • Toekomst

Tijdens de CES in Las Vegas toont BMW een concept car boordevol innovatieve technologieën! De 'i Vision Dee', kort voor 'Digital Emotional Experience', is een drievolume berline met een puristisch design, en dan vooral wat het interieur betreft! Dat doet denken aan het i Vision Circular concept car die we in september 2021 op de Autosalon van München konden ontdekken.


Oneindige personaliseerbaarheid van het uiterlijk! 

Net als de iX Flow die vorig jaar op dezelfde CES werd voorgesteld, kan deze i Vision Dee op elk moment van kleur veranderen! Dankzij een ePaper film die op het hele koetswerk is aangebracht en in 240 verschillende segmenten is verdeeld, biedt de i Vision Dee keuze uit 32 kleuren die elk afzonderlijk op de 240 segmenten kunnen worden gekozen! Daardoor biedt hij de mogelijkheid om een onnoemelijk aantal motieven te creëren! 


XXL head-up display 

In het interieur valt het ontbreken van elke vorm van schermen op! Dat is mogelijk omdat alle informatie rechtstreeks geprojecteerd wordt op een bijzonder personaliseerbaar XXL head-up display dat zich over de volledige breedte van de voorruit uitstrekt! Een technologie die we vanaf 2025 in de BMW 'Neue Klasse' zouden moeten aantreffen!

Op zoek naar een nieuwe wagen?

Ben jij op zoek naar een BMW? Kies uit meer dan 30.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste BMW-zoekertjes nu hier:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Reportage: QUQUQ, een campervan in pakketvorm!

Reportage: QUQUQ, een campervan in pakketvorm!

In plaats van een ‘echte’ camper te moeten kopen, kan je ook tijdelijk de nodige accessoires in een op maat gemaakte module voor je auto aanschaffen. Zoals met de QUQUQ Busbox-4, speciaal gemaakt voor de meest lifestylegeoriënteerde EV van het moment: de VW ID. Buzz!

Win een plaats als co-piloot in een Porsche GT3 of GT4!

Win een plaats als co-piloot in een Porsche GT3 of GT4!

Ben jij er klaar voor om de sensatie van je leven te ervaren? Vroom heeft 5 felbegeerde plaatsen veiliggesteld, zodat jij de co-piloot kan worden van een Porsche GT3 of GT4 tijdens de Porsche Club Francorchamps Days op 8 of 9 april. Wees er snel bij voordat deze unieke kans aan je voorbij gaat!

Mitsubishi XRT Concept: de toekomstige L200?

Mitsubishi XRT Concept: de toekomstige L200?

Deze Mitsubishi XRT Concept is de voorbode van de volgende L200. Hij komt op de markt in Thailand en vervolgens in de rest van Azië en Oceanië, maar zal hij tot Europa geraken?

Volkswagen Polo G40: vergeten sportieveling met trompet!

Volkswagen Polo G40: vergeten sportieveling met trompet!

Een grote compressor in een kleine Polo? Dat klinkt als een verleidelijk recept, en het bewijst dat de Volkswagen-groep – met een klein duwtje in de rug – weldegelijk een echte funauto kan bouwen!

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 23.999
2018
24.489 km
€ 56.181
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km