BMW neemt opnieuw de leiding! Met zijn B7 Bi-Turbo stelde Alpina ons de ultieme 7 Reeks voor. BMW staat opnieuw aan de top met dit nieuwe model, de M760Li xDrive met een V12 biturbomotor!

Francois Piette
16/02/2016 13:03:36

Het Beierse merk combineert luxe en sportiviteit op het hoogste niveau. Deze wagen laat de meest nobele der motoren horen: een V12! En voor de gelegenheid hebben de ingenieurs hem ook uitgerust met een paar turbo’s... Deze 6,6 liter is goed voor een luttele 600 paarden, en kan een koppel van 800 Nm afleveren! Dat samen met een integrale transmissie en een ‘launch control’-functie, zorgt ervoor dat deze motor de 7 Reeks in 3,9 seconden van 0 tot 100 kilometer per uur katapulteert.

M zoals in mmmmm...

De ‘M’ in de naam staat er niet zomaar. Dit model is voorzien van een meer gespierde stijl en zowel aan de buitenkant als aan binnenin zijn de logo’s ‘M’ en ‘V12’ overal te zien. En vergeet daarbij niet de uitlaat om de V12 nog duidelijker te horen ronken. Niet onbelangrijk: een versie met minder opvallende afwerking behoort ook tot de mogelijkheden. Deze 7 Reeks is uiteraard voorzien van alle comfort die u ook bij de klassieke 7 Reeks terugvindt. Maar alles is een beetje meer verfijnd, en dat uit zich in een fantastische besturing met een grote wendbaarheid op de weg en een grote stabiliteit in de bochten. 

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.