Dacia komt (eindelijk) met een mini-camperversie van de Jogger!

Het low-cost merk biedt een reeks accessoires aan om het model in te richten.

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 02 maart 2023
  • Divers

Dacia verrast door naast de nieuwe Extreme-afwerking, die voortaan beschikbaar is op het hele gamma, in Frankrijk ook een reeks accessoires aan te bieden die vorig jaar te zien waren op de Jogger. Terwijl een aantal specialisten op het vlak van camperombouw ondertussen al een aanbod uitwerkten, heeft Dacia nu dus ook eindelijk zelf de nodige accessoires in huis om de Jogger om te bouwen tot een mini-camper.

Een bed, gordijnen en een tent 

Met zijn ‘Pack Sleep’ biedt het low-cost merk in eerste instantie een indrukwekkende koffer met 220 liter opbergruimte, die uitgevouwen kan worden tot een bed van 190 cm x 130 cm. Daarbij horen ook een reeks gordijnen om het interieur van de Jogger volledig te verduisteren. Heb je meer plaats nodig, dan biedt Dacia ook een grote tent die achteraan de Jogger bevestigd kan worden.

Vanaf € 1.490… in Frankrijk

Het ‘Pack Sleep’ is nu al verkrijgbaar in Frankrijk en kost er € 1.490 bij aankoop van een nieuwe Jogger en € 1.790 als je al een Jogger hebt en de module apart koopt. De tent kost dan weer € 399 extra. De gordijnen zijn ook apart verkrijgbaar, moest je ondertussen al gekozen hebben voor accessoires van concurrenten.


Op zoek naar een nieuwe wagen?

Ben jij op zoek naar een Dacia? Kies uit meer dan 35.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste Dacia-zoekertjes nu hier:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Mitsubishi XRT Concept: de toekomstige L200?

Mitsubishi XRT Concept: de toekomstige L200?

Deze Mitsubishi XRT Concept is de voorbode van de volgende L200. Hij komt op de markt in Thailand en vervolgens in de rest van Azië en Oceanië, maar zal hij tot Europa geraken?

Reportage: QUQUQ, een campervan in pakketvorm!

Reportage: QUQUQ, een campervan in pakketvorm!

In plaats van een ‘echte’ camper te moeten kopen, kan je ook tijdelijk de nodige accessoires in een op maat gemaakte module voor je auto aanschaffen. Zoals met de QUQUQ Busbox-4, speciaal gemaakt voor de meest lifestylegeoriënteerde EV van het moment: de VW ID. Buzz!

Volkswagen Polo G40: vergeten sportieveling met trompet!

Volkswagen Polo G40: vergeten sportieveling met trompet!

Een grote compressor in een kleine Polo? Dat klinkt als een verleidelijk recept, en het bewijst dat de Volkswagen-groep – met een klein duwtje in de rug – weldegelijk een echte funauto kan bouwen!

Win een plaats als co-piloot in een Porsche GT3 of GT4!

Win een plaats als co-piloot in een Porsche GT3 of GT4!

Ben jij er klaar voor om de sensatie van je leven te ervaren? Vroom heeft 5 felbegeerde plaatsen veiliggesteld, zodat jij de co-piloot kan worden van een Porsche GT3 of GT4 tijdens de Porsche Club Francorchamps Days op 8 of 9 april. Wees er snel bij voordat deze unieke kans aan je voorbij gaat!

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 56.181
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 23.999
2018
24.489 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km