Focus op de nieuwigheden die eraan komen

Het regent nieuwigheden de komende maanden!

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 20 mei 2022
  • Toekomst
  • 11.442 weergaven

De lijst van nieuwe modellen die we voor het einde van dit jaar mogen verwachten, is lang. En we gaan niet wachten om ze op te sommen, want sommige voorstellingen komen er deze maand nog aan! We beginnen in schoonheid, met de topless variant van de Maserati MC20. De voorstelling van de Cielo is voorzien voor 25 mei. Enkele dagen later, op 31 mei, trekt Land Rover het doek van de 130-uitvoering van zijn Defender.

Halverwege het jaarde SUV-periode?

Juni start goed met twee voorstellingen die gepland zijn voor de eerste dag van de maand. Bovendien zijn het allebei SUV's! Mercedes zal zijn GLC officieel tonen, terwijl Lexus het uiterlijk van zijn volgende RX onthult. Andere nieuwigheden zullen nog voor het begin van de zomervakantie onthuld worden, maar de precieze data zijn ons nog niet bekend. Daartoe behoren Peugeot's toekomstige SUV coupé en de facelift van de DS7. Daarna lijkt het erop dat juli en augustus rustiger zullen zijn wat productnieuws betreft.

En er is meer! 

We beginnen het nieuwe seizoen met veel nieuws, want Pagani komt op 12 september met zijn nieuwste creatie, de C10. En dan zijn er nog al die modellen waar we op wachten maar die nog niet officieel gemaakt zijn. Ook hier is de lijst lang: BMW X1, M3 Touring en XM, VW Amarok, Polestar 3, Ssangyong Torres, enz. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle geheimpjes die de fabrikanten voorlopig nog achter de hand houden... Kortom, de tweede helft van 2022 zal rijkelijk gevuld zijn!

Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via e-mail:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
De Mitsubishi Colt doet een beroep op de diensten van de Renault Clio

De Mitsubishi Colt doet een beroep op de diensten van de Renault Clio

Een copy paste-operatie die heel wat mensen de wenkbrauwen zal doen fronsen.

En de grootste autogroep wereldwijd is… Toyota

En de grootste autogroep wereldwijd is… Toyota

Daarmee doen de Japanners het al voor het derde jaar op rij beter dan de Volkswagen groep.

5 Vragen aan Jon Williams: Ford verdwijnt niet uit Europa

5 Vragen aan Jon Williams: Ford verdwijnt niet uit Europa

In de aanloop naar een volledige elektrificatie tegen 2030 is Ford bezig om zijn operaties in Europa te herzien. In de marge van het Salon van Brussel spraken we met Jon Williams, General Manager van Ford Blue Europe.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Manueel

€ 28.990
2021
30.000 km

Benzine, Automaat

€ 34.490
2021
21.000 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km