Gadgets on the road

  • Piette François
  • 13 mei 2013

Van reizen word je rijker. Mogelijk niet onmiddellijk je bankrekening maar wel je leefwereld. Reizen, daar horen ook spullen bij die je zintuigen stimuleren om de grenzen van die leefwereld af te tasten. Hebbedingen zoals deze bijvoorbeeld.

Perfecte rijhouding

De Maserati Granturismo S-sneakers zijn zo geconcipieerd dat ze een ideale rijhouding stimuleren. Het bovendeel is gemaakt van suède en hightech ademende stoffen in combinatie met leder. Rubberen zolen zorgen op hun beurt voor een optimale grip. Protectiestrips in imitatiecarbon aan de zijkanten geven deze hippe sneakers een extra sportieve touch.

www.maseratistore.com

Duitse degelijkheid

De stevige tweepersoons BMW Motorsport Tent heeft een gepatenteerd openingssysteem en wordt in twee minuten opgezet. Waterdicht en stabiel dankzij gelaste naden in combinatie met flexibele glasvezelstokken garandeert ze ergonomisch gebruiksgemak. De zijkanten bieden de nodige luchtcirculatie, de extra sluiting bij de ingang beschermt optimaal tegen insecten. Afmetingen: 220 x 150 x 110 cm. Adviesprijs: 180 euro.

www.bmw-motorsport.com

Ideale reisgezel

De Opel OPC Chronograph is waterbestendig tot 10 ATM, wat betekent dat je dit quartzhorloge met sportieve look kunt dragen in een standaard zwembad (niet tijdens het diepzeeduiken) maar ook tijdens een snorkeltrip op vakantie in ondiep water. De wijzers zijn bewerkt met een fluorescente coating zodat je ook na valavond het uur gemakkelijk kunt aflezen. De horlogekast en bedieningsknoppen zijn uitgevoerd in roestvrij staal. Adviesprijs: 149 euro.

www.opel-collection.com

Eyecatcher

Deze eigenzinnige zonnebril van Carrera combineert een retromontuur met een flashy kleurtje en een verfijnd afgewerkte binnenzijde. Gegarandeerd een eyecatcher op reis. Beschikbaar in verschillende kleuren. Adviesprijs: 109 euro. 

www.carreraworld.com

Luxueuze tweeling

Porsche onthult met de TwinBag een absolute première. Dit is namelijk de eerste handtas van het luxueuze Duitse automerk bestemd voor dames. De mobiele handvatten maken dat je de TwinBag zowel als handtas of schoudertas kunt gebruiken. De moderne, sportieve look geeft de tas een elegante uitstraling zonder daarbij het pragmatische karakter uit het oog te verliezen. De TwinBag wordt vervaardigd in selecte ateliers in Firenze (Italië). Beschikbaar in verschillende kleuren en leders. Adviesprijs: 1.290 euro.

www.porsche-design.com

F1-spirit

Pepe Jeans London verlengde zopas zijn partnership met het F1-team Infiniti Red Bull Racing. Dat leidde tot een aantal boeiende collecties waaronder de officiële teamlijn en de Premium-collectie van de op de racerij geïnspireerde casualwear voor dames, heren en juniors. De collectie van 2013 onderstreept alvast het dynamische en jeugdige karakter van de synergie tussen Pepe Jeans London en het F1-team van Infiniti Red Bull Racing. Adviesprijs: 35 euro.

www.pepejeans.com

AC
Over de auteur: Piette François
Foto's ©: Manufacturer.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Mercedes G 580 EQ: de elektrische G-Klasse is eindelijk klaar!

Mercedes G 580 EQ: de elektrische G-Klasse is eindelijk klaar!

De Duitse terreinwagen geboren in 1979 vindt zichzelf opnieuw uit voor het elektrische tijdperk. De elektrische G-Klasse heet echter niet EQG, maar G 580 EQ. De specs zijn alvast veelbelovend...

Smart #5: concept van een grote terreinwagen

Smart #5: concept van een grote terreinwagen

Smart onthult de conceptcar #5 in première op het autosalon van Peking, een middelgrote SUV die ook naast de gebaande paden op zijn gemak moet zijn.

Tesla Model 3 Performance is terug van weggeweest!

Tesla Model 3 Performance is terug van weggeweest!

De gloednieuwe Performance-versie van de Tesla Model 3 levert 460 pk en sprint van 0 tot 100 km/u in 3,1 seconden, met nog steeds 528 km autonomie.

Focus op Volkswagens MIB4: ChatGPT, IDA en meer

Focus op Volkswagens MIB4: ChatGPT, IDA en meer

De nieuwste evolutie van Volkswagens infotainmentsysteem is meer dan enkel een groter scherm. Dankzij MIB4 heb je nu de kracht en kennis van AI binnen handbereik dankzij een eenvoudig stemcommando.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 27.547

Diesel, Manueel

€ 32.584

Benzine, Manueel

€ 21.500

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's
€ 52.990
2019
105.433 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 52.900
2021
1.500 km