Wie met een Mercedes rijdt, heeft het vaakst seks. Porsche-chauffeurs zijn dan weer het meest tevreden over hun seksleven. Eigenaars van een Seat zeggen dan weer het vaakst “seksueel gedeprimeerd” te zijn. Dat blijkt uit een rondvraag van een Duits erotiekforum.

Wim Bervoets
08/05/2018

Of er wetenschappelijke waarde gehecht mag worden aan het onderzoek, is dus weinig waarschijnlijk. Wel geven de 5.000 ondervraagde leden van Joyclub, een Duitse seks- en erotiekwebsite, enkele hoogst amusante antwoorden.

Porsche tevreden, Seat ongelukkig

Joyclub vroeg zijn leden met welke auto ze reden, hoe vaak ze van bil gingen en hoe tevreden ze waren over hun seksleven. Uit de antwoorden blijkt dat Porsche-chauffeurs met 65,5 procent het meest tevreden zijn. Eigenaars van een Mercedes zijn met 54,8 procent misschien iets minder tevreden, ze hebben wel het vaakst seks.

Onderaan het klassement bengelen Skoda (45 procent) en Seat (41,7 procent). Opmerkelijk: meer dan een vijfde van de Seat- en Skoda-eigenaars geeft zelfs aan “seksueel gedeprimeerd” te zijn. Volvo-rijders lijken dan weer de perfecte balans te vinden tussen een goed en regelmatig seksleven.

Tesla? Weinig seks

Volgens Joyclub zijn eigenaars van een Tesla tevreden met hun seksleven, maar hebben ze in verhouding zelden seks. De Duitse erotieksite legt de link met masturbatie, wij laten het aan jou over om het nerdmopje te maken. De masturbatieranglijst wordt aangevoerd door Mini: 73,6 procent van de Mini-eigenaars zou meerdere keren per week het heft in eigen handen nemen.

Mini-koffer

Opmerkelijk: diezelfde Mini-chauffeurs gaan ook het liefst van bil in de koffer. We kunnen alleen maar hopen dat ze een Clubman of Countryman hebben, en hen aanraden de achterbank neer te klappen. Joyclub zegt ten slotte dat 85 procent van zijn leden zijn of haar auto al eens heeft gebruikt om van jetje te geven. Hun voorkeur gaat daarbij uit naar de achterbank, gevolgd door de motorkap en de voorzetels. Toch nog maar eens twee keer nadenken voor je je tweedehandswagen uit Duitsland importeert…

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.