MINI stimuleert klanten om hun auto te delen

We leggen even uit hoe ze dat zien.
  • Sepulchre  Pierre-Benoit Sepulchre Pierre-Benoit
  • 05 augustus 2021

Tijden veranderen en onze mobiliteit ondergaat een ware revolutie, zeker in steden. Autobouwer MINI heeft dat goed begrepen en stelt daarom innovatieve oplossingen voor om het dagelijkse leven van zijn klanten te vergemakkelijken. Een daarvan is MINI Sharing, een app verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store, waarmee je eenvoudig je wagen kan delen met een buur, een vriend of familie.

Concreet kan je dankzij deze app je wagen gedurende een heel precieze periode uitlenen. Omgekeerd kan de lener via de app een aanvraag sturen om de wagen te mogen gebruiken. De app kan ook worden gebruikt om de auto te reserveren, te ontgrendelen, te vergrendelen en zelfs te starten.

Alle MINI’s die vanaf maart 2021 zijn gebouwd en verkocht in België en Luxemburg zijn standaard uitgerust met de nodige technologie om deze vooruitstrevende technologie te kunnen gebruiken.

Op zoek naar een nieuwe wagen?

Ben jij op zoek naar een Mini ? Kies uit meer dan 30.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste Mini zoekertjes nu hier:

Meer lezen over:

Sepulchre  Pierre-Benoit
Over de auteur: Sepulchre Pierre-Benoit Auto’s, herenmode, reizen of gadgets: Pierre-Benoît Sepulchre schrijft voor de lifestylerubriek van verschillende Belgische magazines, en sinds 2013 voor Vroom.
Als stadsjongen heeft hij interesse in nieuwe mobiliteit, maar hij zegt ook geen ‘nee’ tegen een mooie vintage coupé.
Foto's ©: MINI.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Mercedes G 580 EQ: de elektrische G-Klasse is eindelijk klaar!

Mercedes G 580 EQ: de elektrische G-Klasse is eindelijk klaar!

De Duitse terreinwagen geboren in 1979 vindt zichzelf opnieuw uit voor het elektrische tijdperk. De elektrische G-Klasse heet echter niet EQG, maar G 580 EQ. De specs zijn alvast veelbelovend...

Tesla Model 3 Performance is terug van weggeweest!

Tesla Model 3 Performance is terug van weggeweest!

De gloednieuwe Performance-versie van de Tesla Model 3 levert 460 pk en sprint van 0 tot 100 km/u in 3,1 seconden, met nog steeds 528 km autonomie.

Mini Aceman: compacte elektrische crossover

Mini Aceman: compacte elektrische crossover

Dit is waarom de Mini Countryman SUV zo gegroeid is met zijn nieuwe generatie: er moest plaats gemaakt worden voor een klein broertje. Dit is de Mini Aceman, een volledig elektrische crossover.

Focus op Volkswagens MIB4: ChatGPT, IDA en meer

Focus op Volkswagens MIB4: ChatGPT, IDA en meer

De nieuwste evolutie van Volkswagens infotainmentsysteem is meer dan enkel een groter scherm. Dankzij MIB4 heb je nu de kracht en kennis van AI binnen handbereik dankzij een eenvoudig stemcommando.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 27.547

Benzine, Manueel

€ 21.500

Diesel, Manueel

€ 32.584

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km
€ 52.900
2021
1.500 km
€ 52.990
2019
105.433 km